الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشگلم من تازه یک ماهه دارم استفاده میکنم و یکی دو روزه به شکل محسوسی میبینم ریزشم تقریبا قطع شده هنوز آنچنان موریزه نمیبینم توی سرم پلی وقتی ریزش رو قطع کرده قطعا باعث رویش موهایی میشه که هتوز فولیکولشون فعاله
واسه سفیدات یا رنگ موی ابریشم بگیر استفاده کن یه مقدار قرمزی داره چند بار که زدی کمتر میشه چون سفیدات بهتر رنگ میگیره اونم گیاهیه من از یکی اینجا پرسیدم خدا خیرش بده معرفی کرد بهم اونم ترکیباتش کاملا گیاهیه
اگه دیدی خوشت نمیاد حتا رو با آبلیمو قاطی کن بزن رنگ نمیده ولی چون موهام سفیده میگم خود رنگ مو وهاتو داغون میکنه برو تو کار گیاهی محشر میشه موهات
پنج سال زیردست دکترها بااین داروهای هورمونی وشیمیایی داغون شدم خوب که نشدم هیچ تازه کیست هام بیشترهم شدن غیراز تخمدان هام باداروهای هورمونی سینه هام هم کیست دارن الان.
دیگه دکتررو ول کردم نشستم به امید خدا
تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍