2821
2789

سلام دوستان .. این مطلب رو جایی اتفاقی دیدم...

چقدر دکتر؟

چقدر داروی شیمیایی؟

چقدر هزینه های گزاف؟

این راه رو امتحان کنید...

براتون کپی کردم... 

انشاالله بحق این ماه عزیز نتیجه بگیرید.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

دوستای گلم اینم حلوای ماهک

[سلام.من خودم چند ساله ازدواج کردم و برای بارداری با مشکلات زیادی روبرو شدم.چند سال تحت درمان بودم و نتیجه نگرفتم.سندرم تخمدان پلی کیستیک داشتم.پریودم نامنظم بود ، یک حاملگی پوچ داشتم و هر ماه کلی قرص و آمپول ...دکترم ردم کرد و معرفی شدم برای ivf شایدم iui . اما من نرفتم.

تا اینکه یک نفر این دستور را به من داد و من همان ماه اول حامله شدم.البته میگفت این دستور حکیم امام رضا است و بسیار جواب میدهد.متبرک است.

انشاءالله شما هم استفاده کنی و نتیجه بگیری و شاد بشی.مطمئن باش جواب میگیری.

دوستان از اون روز به هر کی دستورش و دادم ماه اول حامله شده.حتی دوستم که اصلا فولیکول نداشت و شوهرشم ضعیف بود.قرار بود برن پیش افلاطونیان برا کاشت.اما من منصرفش کردم.یدفعه همون ماه شد.خیلی خوشحالم از این بابت.

1) جوشانده (برای پاکسازی رحم)

بارهنگ، بادررنجبویه، بابونه، بالنگ(نام دیگر : تخم شربتی).

هرکدام یک قاشق مرباخوری.

در قوری چینی دم میدهیم.در طول روز 2 تا 3 لیوان.

بمدت 3 روز از روز اول قاعدگی (زن بخورد).

2)کاچی (حلوا)

2 لیوان آرد گندم را کمی برشته کرده و با 10 قاشق غذاخوری روغن گوسفندی کمی تفت میدهیم.

تخم گشنیز،بادیان،تخم شوید،زیره سبز (هرکدام یک ق مرباخوری – آسیاب شده)

مغز هلو،مغز پسته،مغز بادام،مغز زردآلو شیرین (هرکدام 20 عدد – آسیاب شده)

در ظرف دیگر 1.5 لیوان شکر +1 لیوان آب + مقداری هل و گلاب و زعفران کمی بجوشد تا شکر حل شود.حال همه مغز ها و ادویه ها و شیره گلاب را به آرد اضافه کرده و روی شعله هم میزنیم تا حلوا آماده شود.

از روز اول پاکی هم زن هم مرد روزی 3 تا 4 قاشق غذاخوری بخورند.

در صورت اتمام حلوا مجددا تهیه شود و تا پایان برنامه آن ماه خورده شود.

3)ویتامین ای ، ویتامین سی و فولیک اسید و قرص زینک هر شب یک عدد هم زن و هم مرد برای تقویت تخمک و اسپرم

ویتامین ب1 و ب6 زن بخورد.یک شب در میان.انشاءالله حامله شدی ویارم کم میکنه.

ویتامین ای بسیار کمک کننده است .حتما بخورید.

ویتامین ها رو چند روز زودتر شروع کنید تا به موعد پریود برسید.باعث تقویت کامل جنسی میشه.

*در طول استفاده از این روش از مصرف حلوا و جوشانده دیگری نخورید تا تداخل نکند و حتما نتیجه بگیرید.

*بطور کامل استرس را از خود دور کنید زیرا استرس نتیجه را به تاخیر می اندازد.آرامش داشته باشید.

*از روز اول پاکی یک شب در میان نزدیکی داشته باشید. یعنی شبهای 8و10و12و14و16و18و20و22و24و...

*در صورت مصرف قرص یا آمپول تخمک گذاری،حتما همزمان آنها را ادامه دهید تا تخمک آماده داشته باشید و نتیجه 100 درصد شود.انشاءالله

*من اون ماه لتروزول خوردم. کلومیفن هم خوبه برای تخمک گذاری.تخمک رو تحریک میکنه که حتما آزاد بشه.پیشنهاد میکنم یک بسته ده تایی از یکیشون بگیرید و از شب سوم پریودی تا 5 شب،شبی دوتا بخورید.شانس تون رو برای بارداری اون ماه خیلی بیشتر میکنه.

هر سوالی دارید بپرسید با کمال میل جواب میدم.چون این یک اسباب آرامشه که بتونم همه مامان های منتظر مثل خودم رو خوشحال ببینم.البته با توکل بر خدا.]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب الان که هسته هلو و زردآلو نیست😢

باقیش رو بریز...

خیلی ها نتیجه گرفتن ازش...

از تالار مشاوره مادران فیروز کپی کردم

من امروز روز چهارم بودم میشه فقط از حلوا استفاده کرد

گلم دستورش واسه تقویت و پاکسازی رحم هر دو هست.

ولی خیلیها نتیجه گرفتن ازش. انشاالله برای شما هم جواب بده.

من متنو کپی کردم. خودم ننوشتم.

افرین ب تاپیک خوبت

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس