بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اگه خدايى نكرده خيانت ببينم بى چون و چرا طلاق...ولى واسه مشكلاى ديگه همه راه ها رو واسه درست شدنش ميرم همه كار ميكنم واسه زندگيم اخرين تيرم طلاق ميشه
ميترسم براى ديدنم از بهشت به جهنم آيد..................مادر است ديگر
اگه شرایط شمارو داشتم اول طول درمان میگرفتم بعد میرفتم با بچه خونه بابام شوهرمم میرفت مشاوره اینجوری بخاطر علایقشم که شده سعی میکنه خوب شه طلاق راحت ترین راهه ولی اخریه بنظرم اگه درست نشد اون موقع بهترین راهه بچه هارم بریزی سرش عاصی بشه یه عمری تو ذهن اون بچه میمونه که مامانم منو ول کرد رفت پس دوسم نداشته از نظر روحیم براش خوب نیست البته این نظر منه و تو شرایطی نیستم که شمایی چون صبر ادم یه حدی داره بعضی وقتام نه منطق میفهمه نه با عقل کارش جور میشه....اینجور وقتا ادما از روی احساس تصمیم میگیرن
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"