2777
2789
عنوان

خيلي روم فشاره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 39 پست
خيلي مشكل داريم ديت بزن داره مشكل ناباروري داره بددله  اما ميدوني جالب چيه اونكه اينقدر گير مي ...

الان کجا زندگی میکنی ؟ چرا وقتی داری خودت کار میکنی بازم دنبالشی ؟چرا خودتو کوچیک میکنی و هی بهش زنگ میزنی ؟؟بزار اون دنبالت باشه و بخاد زندگیتو درست کنه چند وقت بیتفاوت باش ببین چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از دوستام همینجوری بود میگه خوابیدیم صبح ک پاشدم چمدونشو جمع کرده بود رفته بود میگه طلاقم نمیداد میگه هرکاری کردم برگرده برنگشت بعداز ی سال طلاق گرف بلاخره😐

منم یکی از دوستام همینجوری بود میگه خوابیدیم صبح ک پاشدم چمدونشو جمع کرده بود رفته بود میگه طلاقم نم ...

اره اون اول جمع كرد رفت بعد اومد منو بيرون كرد ميگه دادگاه نميام طلاق نميدم

قرانم ميخونم بهت ميشم اما نه خيلي بيشتر گريم ميگيره 

عالیه. خب هر شب بیاین این جا.انقد همه از مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری و بدبختی میگن ب زندگی خودت امیدواری میشی.سرتم گرم میشه.بعدم عزیزم من انقد بی تجربه و بچم ک درک نمیکنم وضعیت شمارو اما هر ادمی از انتظار بیزاره.امیدوارم زودتر همه چیز معلوم شه برای شما از سردرگمی دربیاین.

سلام😂
ازه از خونه بيرونم كرده نه مشكل ناباروري داشت

عزیزم یه چیز بهت میگم اویزه گوشت کن موفق میشی مطمعن باش تحت هیچ شرایطی تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی اصلا اصلا اصلا بهش زنگ نزن.من شرایط شمارو داشتم وقتی ازت بیخبر بمونه خودش میاد سمتت.حرفمو گوش بدی موفق میشی شک نکن

عشقم همه کسم دخترم😍😍
الان کجا زندگی میکنی ؟ چرا وقتی داری خودت کار میکنی بازم دنبالشی ؟چرا خودتو کوچیک میکنی و هی بهش زنگ ...

اخه دو ماهه بيتفاوت بودم نميتونمممم الان خونه بابامم اره زندگيم با خوجم ميچرخه خيلي خوبه اما حيفم مياد از زندگيم

ولی اون سعی میکرد وقتشو پر کنه ک بهش فکر نکنه همش درحال خوشگذرونی و گردش بود چون اگه اینکارو نمیکرد ...

اخه قليونم خوبه اما خب جايي ندارم بكشم و برم با كسي

با قليون خونه هم سردرد ميشم خوش گذروني دوستي ندارم تنهام