2777
2789
عنوان

کیا قلب نوزادشون وقتی بدنیا اومد سوراخ بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 47 پست
قطعا مادر نيستي كه اينقدر دلت سنگه 

شایدم چون مادر نیستم انقد صریح نظرمو گفتم به هرحال عذر میخام از استارتر امیدوارم این روزا بگذره و خاطره ش بمونه و بچه خوب بشه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه روزه بود دکتر گفت بردیم اکو دارو ۱۵ روزگی شروع کرد یکسالگی خوب خوب شد بعدم رشدش خوب شد دارو میدن چاق نشه جداره قلب بتونه حفره بسته بشه . با ارامش شیرش بده اصلانم غصه نخور تجربه منو به گوش بگیر از نوزادیش لذت ببر بدون حرص و جوش

من قلبم سوراخ بود دوسال پیش متوجه شدم عمل شد خوبم الان ..دختر خواهر شوهرم قلبش سوراخ بود خودش خوب شد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

داداش 27سالم تو بارداریم فوت شد .سرش خیلی زجر کشیدم.فقط اینجا تونستم بیام بحرفم. باهمه قطع رابطه کردمه.همش میگن واااای چقددخترت لاغره انگار چاقو میزنن تو قلبم.نمیدونم برا دخترم گریه کنم یا برا داداشم.  بخدا دیگه نمیکشم.

استارتر خدا بهت صبر بده برای غم داداشتون. اما بابت بچت نگران نباش بخدا من خیلیا دیدم خودش بدون عمل درست شده نگران نباش . مردم باید حتما یه حرفی بزنن پسر منم ریزه همش میکن ریزه میبرم دکتر میکه نرماله انقد بردم دکتر تا دکتره گفت ولش کن این بچه رو انقد بهش گیر نده. بخدا خوب میشه نکران نباش اصلاا

خداروشکر عزیزم..یعنی هیچ علایمی نداشتی

نه اصلا فقط تو بارداری تپش شدی د قلب گرفتم  رفتم اکو متوجه شدم ..

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین