2777
2789
عنوان

کیا قلب نوزادشون وقتی بدنیا اومد سوراخ بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد  ولی دوتا بچه اینجوری دیدم نموندن چندین بار هم تحت عمل جراحی قرار ...

اين همه ادم اومدن اميدواري دادن  و مورداي مثبت گفتن كاش اينقدر راحت به يه مادر نگران نگي نميمونن اينجور بچه ها

سكوت رو براي اينوقتا گذاشتن

اين همه ادم اومدن اميدواري دادن  و مورداي مثبت گفتن كاش اينقدر راحت به يه مادر نگران نگي ن ...

هرکسی طبق تجربه خودش نظر گذاشته شما هم سکوت کن افرین

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

من ندیدم فقط بخاطر این مورد اتفاق بدی افتاده باشه . پسر من ۱۷ ساله شده الان صحیح و سالم و تپل مپل ولی من الکی اینقدر اشک ریختم . سوراخ بودن ینی بسته نشدن حفره ها موقع زایمان که بعدا با دارو بسته میشه دکترا یجوری میگن ادم فک میکنه با دریل سوراخ شده. عزیزم اصلا غصه نخور

داره دارو میخوره 2ماهی یه بار میبرم شیراز برا اکو.اما اصلن وزن نمیگیره   نمیدونم مال چی بود 2ت ...

عزیزم دارویی که میدن باعث میشه فعلا زیاد وزن نگیره واین به نفعشه پسر منم خیلی کوچولو بود تا وقتی دارو میخورد ولی بعد کم وزنیش رفع شد کاملا اصلا نگران نباش

دارم از غصه میمیرم.بدترین روزای عمرمو میگذرونم  یه دختر 7ساله بایه پسر دوساله هم دارم.این اخریه.ناخاسته باردار شدم خاستیم سقطش کنیم که دلمون نیومد.تک و تنها دیگه دارم دیونه میشم.همه میگن حقته جواب ناشکریاتو خدا داد   

تقدیس جان تا چند سالگی دارو خورد پسرت؟یادته تو 6ماهگی وزنش چقد بود؟

خیلی کوچولو موند باور کن گوشاش بزرگ دیده میشد از بس ریزه موند وزنش یادم نیس ولی تا یکسال دارو خورد ترو خدا نگران نباش بخدا خوب میشه پسر من قلبش دو تا حفره داشت یکیش بزرگ بود