2821
2789
عنوان

کی برای طلاق....

165 بازدید | 7 پست

سلام .دوستان اوقات موبی داشته باشین .

اینجا کسی هست که برای کارای حقوقی طلاق وکیل گرفته باشه .

حق الوکاله وکیل چقدر شده .ایا وقتی وکیل بگیری هزینه های دادرسی برای شکایت و ..بقیه کاراها که در دادگاه تنظیم میشه بر عهده خود شخص هست یا وکیل .

ممنون میشم بابت راهنماییتون . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

یه نیم عشر دولت هست که یک بیستم مبلغ سکه هاس

اعسار میزنی از اخر از مرد میگیرن

یه هزینه دادرسی هست که اونم نمیدی بازازمردمیگیرن 

فقط حق الوکاله رو میدی که اونم نرخ وکیلا فرق داره و باتوجه به میزانی که مهریه اجرامیذاری متفاوته بازم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
یه نیم عشر دولت هست که یک بیستم مبلغ سکه هاس اعسار میزنی از اخر از مرد میگیرن یه هزینه دادرسی هست ...

مهریهام ۲۰ تا سکه بیشتر نیست و از طرفی همسرم هم مالی نداره که در اخر مهریه ام قسطی میشه میدونم که اونم بعید میدونم بده . میخاستم بدونم چه جورهست . کلا وکیل چقدر پول میگیره ازم اخه اونقدریم هم پول تو دستم نیست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریهام ۲۰ تا سکه بیشتر نیست و از طرفی همسرم هم مالی نداره که در اخر مهریه ام قسطی میشه میدونم که او ...

برا بیس تا سکه احتیاجی به وکیل نیس

خودت میتونی اجرا بذاری دوست عزیز

حالا در مورد طلاق بهتره وکیل بگیری

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

براي طلاق توافق دارين؟ اگه ندارين كه مطمئن باش يكم هزينه بالايي بايد بدي وكيلم اين وسط بزرگش ميكنه بيشتر پول بگيره، اگر دارين بدون وكيل برين تقاضاي طلاق توافقي بدين جفتتونم تو دردسر نميافتين 

براي طلاق توافق دارين؟ اگه ندارين كه مطمئن باش يكم هزينه بالايي بايد بدي وكيلم اين وسط بزرگش ميكنه ب ...

بهش میگم اهل توافق کردن نیست وگرنه از خدامه نمیدونمچکار کنم . بقول شما اینجوذم پول زیادی بایدبدم انقدری دلیل دارم واسه طلاق که بدون وکیلم به حقم برسم اما حوصله دادگاه رفتن و سر کله زدن با این واونم برام نمونده دعا کن برام توافق کنه . از دسش راحت بشم . 

بهش میگم اهل توافق کردن نیست وگرنه از خدامه نمیدونمچکار کنم . بقول شما اینجوذم پول زیادی بایدبدم انق ...

اميدوارم مشكلت به خير تموم بشه هر چي صلاحت باشه عزيزم به قول ي وكيلي ميگفت چه زندگيا بودن كه ريشه محكمي داشتن و از هم پاشيدن، چه زندگيايي هم بودن به باريكي تار مو ولي جوش خوردن به هم