2777
2789
عنوان

ی سوال کوچولو

130 بازدید | 17 پست

بچها شنیدین میگن تو حاملگی از دست کسی چیزی بگیری بخوری بچت میکشه ب اون؟؟؟؟این ینی واقعیت داره؟؟؟شما دیدین اینطوربشه؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

😕😕😕

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درست نیست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگه اینجور باشه باید هر عضو دخت من شکل یکی از بچه های دانشگاه میشد😆😆😆😆

هر لحظه یکی یه چیزی میاورد میگفت بارداری شاید دوس داشته باشی😆😆😆

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

چی بگم اخه....خواهرم اینجوری میگفت.....میگف من از مادرشوهرم زیاد گرفتم خوردم شبیه اون شده منم بخاطر اونپرسیدم

نه میگن  ذاتش ممکنه مثل اون باشه

یه چیزی بگم من تو حاملگی از داییم بخاطر رفتارش متنفر  بودم همش حرص میخوردم از دستش

الان دخترم اصلا سمتش نمیره از دور این داییمو می بینه جیغ و گریه

خیلی از داییم بدش میاد.

با بقیه آشناها مشکلی نداره فقط با این داییم درگیره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

خرافاته ما علم ژنتیک داریما 😑

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
نه میگن  ذاتش ممکنه مثل اون باشه یه چیزی بگم من تو حاملگی از داییم بخاطر رفتارش متنفر  بو ...

خخخخخ الهی  ....من از کل فامیل بدم‌میاد فکنم بچمم  خوشش نیادپس