2777
2789
عنوان

به خاطر خودتون بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 27 پست
از کجا مطمئنین چرت و پرته  خدا کنه که چرت و پرت باشه دوست عزیزم

واقعیت،تو کانالهای معتبر طب اسلامی ی سرچ کنی،میبینی درست

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
شک هم ک نظرت کامل مشخص چی ب چیه؟ و از کجا اب میخوره،اظهار فضل نکنی ب جایی بر نمیخوره یا علی

چه به شما اجازه داده خودت اظهار نظر کنی ولی به حرف زدن من بگی اظهار فضل؟ این خود برتر بینی رو از کجا  آوردی؟ چه تهش هم با وقاحت تمام نوشته یا علی! 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به مقالات علمی و در کل علم  و مسیر علمی اعتماد دارم. درسته که در مورد سرطان علم هنوز راه حل ...

بله حالا به قول شما ما که خبر نداریم که چی به چی هست اما برای ما سرکه اضافه کردن به مایع دستشویی و وظرفشویی چقدر زحمت داره که انجامش ندیم شاید تاثیر داشت عزیزم نظر خودتونه ومحترم

کابرقدیمییبی ام!
چون به مقالات علمی و در کل علم  و مسیر علمی اعتماد دارم. درسته که در مورد سرطان علم هنوز راه حل ...

مونی من چقدر نظرات شما رو دوست دارم. هر جا، در هر تاپیکی. همیشه منطقی، پیشرو، در تلاش برای مبارزه با هر دیدگاه غیرعلمی و غیر انسانی. چقدر بودنت تو این سایت لازم و مفیده 

ساده کردن ماجرا خطر سرطان رو کم‌ نمی‌کنه ولی؛ برای درمان بیماریها باید به علم پزشکی اعتماد داشته باش ...

والا یکی از اشنایان اشنایان،مدتی پیش کل دکتر ها رو رفته بود جواب نگرفته بود،طب اسلامی درمان مرد بنده خدارو،خداروشکر الان خوبن ماشاءالله

چند سال پیش،یکی از اشناها هم فقططططط با انواع جوانه های حبوبات خوب شد،تون زمان سنی نداشتم،فک میکردم الکی،تا متوجه شدم واقعیت،الان اون خانم سالهاست ک خوب حالش ماشاءالله

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
بله حالا به قول شما ما که خبر نداریم که چی به چی هست اما برای ما سرکه اضافه کردن به مایع دستشویی و و ...

یک توصیه‌ی منطقی در جهت سالم‌تر زندگی کردن همیشه مفیده! حتی اگر مطمئن نباشیم ربطش به سرطان چیه. ولی توی متنش پر از جملات غلط هست «

♦سرطان عبارت است ازفقط کمبود ویتامین B17چیز دیگری نیست»  و جملاتی از این دست که ثابت نشده. قاطی شدن علم و شبه علم در دنیای مجازی باعث خیلی دردسرا می‌شه. آدم‌ها سرنخ را گم می‌کنند. یک وقتا ممکنه به کل مسیر اشتباهی را برن و برای خودشون مشکلاتی درست کنند چون از مسیر علم و عقلانیت خارج شدند. به خصوص در مورد سرطان که علم امروز هنوز جواب خوب براش نیست خیلی این اتفاق می‌افته. طب‌های نوظهور مدام از ضعف مردم سو استفاده می‌کنند. 

در  عین حالی که همه می‌تونیم و باید همدیگه رو به سالم زندگی کردن تشویق کنیم، ولی باید مواظب باشیم زبان غیرعلمی رو رواج ندیم. علم را تجارت معرفی نکنیم. ناقصی علم امروز را فراموش نکنیم ولی کل روش علمی را زیر سوال نبریم.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
مونی من چقدر نظرات شما رو دوست دارم. هر جا، در هر تاپیکی. همیشه منطقی، پیشرو، در تلاش برای مبارزه با ...

تو به من لطف داری. خیلی وقت‌ها هم خودم چیزهایی یاد می‌گیرم  

والا یکی از اشنایان اشنایان،مدتی پیش کل دکتر ها رو رفته بود جواب نگرفته بود،طب اسلامی درمان مرد بنده ...

ببین بحث سر استثناها نیست چون آدمهای زیادی هم از  طب سنتی کمک گرفتند و به نتیجه نرسیدند و زندگی‌ و سلامتی‌شون از دست رفت.

ضمنن الان قصدمون مقایسه این دو شاخه از درمان نیست، مساله‌ی مهم داشتن مسیر فکری درست و منطقی‌یه. اینکه هر چیزی رو ساده باور نکنیم و سالها تحقیق و پژوهش آدمهای مجرب و متخصص رو با خوندن یک متن زیر سوال نبریم.

ببین بحث سر استثناها نیست چون آدمهای زیادی هم از  طب سنتی کمک گرفتند و به نتیجه نرسیدند و زندگی ...

این دو تا مقوله طرفدارای خودش رو داره،پس هر کس ب کیش خود،تا سلامت خودش رو تامین کنه

من مدتها پیش سرکه به مایع ظرفشویی اضافه کردم و متوجه شدم چربی ها راحتتر تمیز میشن  در مورد سبز ...

این سری موارد ک از ادم چیزی کم نمیکنه،منم سعی میکنم انجام بدم

نظر منم همینه  حداقل و کوچکترین فایده ای که برای من داشته صرفه جویی در مصرف مایع ظرفشویی بوده

اره،هم اینکه راحتتر شسته میشه،من گاهی جوش،شیرین هم میریزم