2777
2789

بچه ها ماپارسال يه خونه ساختيم تقريبا خيلي بزرگ و عالي اتاق خواباهم مستر دار هست الان دوهفته گذاشتيم فروش ميان تو سر مال ميزنن يكي هست خانمش خيلي خونرو پسنديده ميگه بديد ٣٠٠تا بخرم بنظرتون چكار كنيم فروشش كار عاقلانس

۳۰۰ میلیون؟؟؟؟؟چه ارزون تو شهر ما قیامته قیمت خونه ها ...یه اپارتمان ۵۰متری باید بخری با۳۰۰اونم پایین شهر یه جای داغون😭😭😭

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نفروشید تا یه جارو پیدا کنید دایی همسرم خونشو فروختند والان هنوز نتونستند خونه بخرنند اول یه جا مطمین پیدا کنید.تو مملکت ما که قیمتها یک شبه سه برابر میشه حتما قبلش یه جا رو تعیین کنید وقولنامه کنید

خدایا مرا آن ده که آن به
نه بابا نفروشید تا یه جارو پیدا کنید دایی همسرم خونشو فروختند والان هنوز نتونستند خونه بخرنند اول یه ...

افرین..حرف عاقلانه ای هست

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔