تو این تایم چه غذای پلویی درست کنم که تا۴ اماده باشه؟
نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
من مهمون دارم میخام فسنجون بزارم بعد درکنارش چ غذایی دیگ باشه
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
دوستان من مهمون دارم میخام فسنجون بزارم بعد درکنارش چ غذایی دیگ باشه
قیمه بذار
دستورش تو نتم هست بزنی یه پیاز بزرگو خورد بکن تو یه قابلمه یا تابه لبه دار روش مرغایی که از تو یخچال دراوردی رو بچین ترجیحا رون باشه ادویه بزن با نمک درشو بزار بعدم یکم زعفرون بزن تو دو ساعت امادس با اب خودش می پزه و مزش عالیه
من برفتمممممم برای ناهار از اینایی ک میگین یکیو بپزونم