2777
2789
عنوان

كي خريده خونرو انجام ميده؟؟؟؟؟

173 بازدید | 19 پست

بچه ها من واقعا وقت نميكنم به كاراي تو خونه هم برسم هم درس هم كار هم ازدواج.....شما چيكار ميكنيد؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
زن خونه
4
19%
مرد خونه
16
76%
اينترنتي
0
0%
مامان يا بابا هاتون
1
4%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم همین شرایط رو داریم

خرید روزانه با همسرم هست

ماه یا دوماه یک بار هم با هم میریم هایپر خرید کلی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من گاهی خودم گاهی همسرم

اگه دایم خودت بخاهی بخری شوهرت عادت میکنه حتی وقتی بگی یک چیزی بخرمیگه حال تدارم خودت بخر

من اول هرماه میریم فروشگاه مثلامصرف ماماهی 2رب میخرم 3تاروعن میخرم ماش ولوبیا وپنیروخامه وماست وشیرراهرهفته میخریم پوشک بچه دستمال خلاصه تنظیم میکنم برا1ماه چی میخاهیم میخرم

میوه هم سیب زمینی پیازچندکیلومیخرم هویج گوجه خیار

میوه هم هروقت تمام شدتازه 

كل خريد خونه اعم از ميوه و مرغ و گوشت چرخكرده و كلا همه چيز با منه فقط شوهرم برنج سفارش ميده يكي از دوستاش بيارن و گوشت هم از شهرستانشون واسم ميارن بقيه چيزها همه رو خودم ميخرم خونه مامانم هم همينطوره كل خريد خونه با مامانمه از اول مامانم ميگفت خريد خونه مال زنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم