حرص...
وقتی یاد بگیری مثل روانشناس ها خشم خودتو و اطرافیانتو مدیریت کنی.. نه کسی رو ناراحت کنی نه اجازه بدی کسی با صدای بلند حرف بزنه یا با بی ادبی حرف بزنه حرصی به وجود نمیاد..
گاهی میشه از در مذهب وارد شد.. مثلا بگی فلانی چرا با من اینجوری حرف میزنی بد جور شیطون رفته تو جلدت..
یا مثلا چند روز پیش خواهر شوهرم وقتی داشتم با شوهرم تو جمع شوخی میکردم به طرفداری داداشش متلک انداخت که بدجوری عصبی شدم.. که من با شوهرم بودم کی با تو بود....از اونجایی که میدونستم پاچه پاره است و هرچی بگم ده تا جواب میده.. گفتم.. فلانی جون دوباره خواهر شوهر بازی داری درمیاری ها.. من دارم شوخی میکنم نه با شما با شوهر خودم.. میشه این اخلاقت رو بزاری کنار .. آدم و ناراحت میکنی..
خیلی آروم و شمرده گفتم.. نه با لحن بد نه قیافه در هم.. چند دقیقه بعدم شروع کردم باهاش راجب چیز دیگه حرف زدن که کش پیدا نکنه حالمو گرفته بود حالشو گرفتم..
اون کانالهارو برو ببین انقدر خوب یاد میده شوهرتو چطور شیفته خودت کنی..
مردا وقتی عصبانی میشن دوست دارن سکوت کنی بعد خودشون میان منت کشی.. ولی اگر زن بدتر از مرد داد بزنه و جواب بده و گریه کنه وقهر کنه مرد از حرفاش پشیمون که نمیشه هیچی پیش خودشم میگه زنم هرچی خواست گفت الانم با گریه میخواد منتش رو بکشم که نمیکشم..
گاهی که دلت میخواد نازتو بکشه.. وقتی داره غر میزنه یا هرچی.. فقط بگو خیلی بی انصافی .. یا ازت انتظار نداشتم.. یا من خیلی دوست دارم باورم نمیشه باهام اینجوری حرف میزنی.. وقتی هم اومد منت کشی زود آشتی کن مردا متنفر از ناز کشیدن زیادی.. بعدشم بهش بفهمون خیلی خوشحال میشی وقتی که ناراحتت کرده میاد و معذرت میخواد بیشتر از گذشته عاشقش میشی.. که اونم فکر نکنه ناز کشیدن تحقیر کردن خودش و غرورشه..
شوهر منم خیلی اهل دروغ
من از افعال معکوس استفاده کردم.. گفتم ما اگر زیاد با هم دعوا میکنیم به خاطر اینه که حاضریم دعوامون بشه ولی با یه دروغ مصلحتی موضوع رو مخفی نکنیم یه دروغ به هم بگیم و دعوا رو خاتمه بدیم.. همش هم گفتم خیلی خوشحالم که با هرکی صادق نباشی با من صادقی..
خیلی جواب میده..
خیلی سیاست زنانه هست که میشه با بازی کلمات آرامش رو به زندگیمون بیاریم بدون حرص و خشم و..
برو تو کانالها خودتم خلاقیت داشته باش تلاش کن یه روز به خودت میای میبینی چقدر گریه های بی موقع و بی دلیلت کم شده بیشتر احترام میبینی و عزیز تر شدی..