2777
2789
عنوان

نمیتونم اشک هامو کنترل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5391 بازدید | 26 پست
از اونجا فاصله بگیر و دور شو نفس عمیق بکش حالت خشم به خودت بگیر تا عضلات صورتت منقبض بشه و اگرم اشکت ...

وسط دعوا یا ناراحتی چجوری دور شم😔😔

دل شکستن هنر نمیباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط دعوا یا ناراحتی چجوری دور شم😔😔

من خودم همیشه وسط دعوا میگم عزیزم بیخیال این حرفها نتیجه ای نداره تو فقط میخوای منو محکوم کنی.. میرم تو آشپزخونه و مشغول انجام دادن کاری میشم..

دعوایی که نتیجه اش مشخص ادامه نمیدم.. قبلا همش گریه میکردم اونم نم نم گریه هام براش عادی شد.. اونم مطمئن بود نتیجه دعوا گریه من و برنده شدن اونه.. اما الان از چند تا کانال تلگر.ام کمک گرفتم قوی تر شدم همیشه سعی میکنم با زبون خوش حرف بزنم و رگ خواب شوهرم تو دستم باشه ولی گاهی که خانواده اش کوکش میکنن و اون با توپ پر میاد خونه اگر دعوا کنه و کم بیارم محل دعوا رو ترک میکنم و میگم عزیزم تو که به من اجازه حرف زدن نمیدی و حرف خودت رو میزنی پس بیخیال و میرم.. گاهی حتی میرم سماور رو روشن میکنم و میمونم تو آشپزخونه بعد یه ساعت چای دم میکنم براش میبرم و پیشش نمیشینم و دوباره میرم .. اونم میفهمه قهر نیستم ولی حرف زدن با اون روش جواب نمیده و اونجوری باهاش حرف نمیزنم..اگر خواستی کانالها رو بهت میدم.. زمان میبره تا تاثیرش روی رفتارات ظاهر بشه اوایل سخته ولی اگر پیگیر باشی یاد میگیری عین یه روانشناس مسائلت رو مدیریت کنی تا لااقل دعواتون نشه و عین بچه ها گریه نکنی..

آدم خیلی وقتا دلش میخواد گریه کنه و طرف تسلیم شه و بیاد ناز بکشه ولی واقعیت اینه که این روش اوایل نامزدی جواب میده و بعدا تکراری میشه.

با این روش اون پرو تر نمیشه؟

نه.. برعکس وقتی یه نفر خودش رو آماده دعوا میکنه خودشو آماده میکنه هرچی بگی ده تا جواب بده حالتو جا بیاره و.. وقتی باهاش مودبانه و با متانت حرف میزنی و وقتی دعوا بالا میگیره محل رو ترک میکنی طرف حسابی کم میاره و سر در گم میشه چرا.. چون یه عمر یاد گرفته بهت اینجوری گفتن اونجوری بگو یاد نگرفته با آدم مودب چطور میشه دعوا کرد اصولا ۹۰ درصد آدمها تو دعوا با افراد مودب کم میارن و تسلیم میشن..شوهر منم اوایل که ازش دور میشدم دنبالم میومد و بحث رو کش میداد ولی یاد گرفتم قبل از اینکه ازش دور شم بگم عزیزم بیخیال این موضوع ارزشش کمتر ازین که بخوام با تو دعوا کنم .. یا میگم اصلا باورم نمیشه تو این حرفارو میزنی از تو بعیده بس کن یا داد بزنه میگم یواش تر حرف بزن اینجوری فقط صدای فریاد میشنوم متوجه حرف و منظورت نمیشم آروم آروم بگو ببینم چی میگی..یا قبلا دعوامون میشد رختخوابمو جدا میکردم که بعدا فهمیدم کارم اشتباه محض.. الان اونم جاشو جدا کنه نصف شب که خواب آلوده میرم تو رختخوابشو الکی میگم خواب بد دیدم یا تنهایی ترسیدم لعنتی قهر میکنی بکن ولی تو یه اتاق دیگه نرو..اکثر مواقع همین بهونه آشتی میشه ..این کانالهاست...

نبض زن

سیاستهای زنانه

خانومانه

شگردهای خانومانه

فعلا این ۴تا کانال رو دنبال میکنم قبلا زیاد داشتم ولی نمیدونم چرا پرید..ولی اینا مطالبش زیاد و مفید..چرت و پرت نگفته..

تا جایی که میتونی به کار ببند.. اولش شوهرت هنگ میکنه که چقدر عوض شدی شاید فکرایی تو سرش بزنه و پیش خودش بگه داستان چیه.. ولی بهش بگو عزیزم من چند تا کانال دارم خیلی مطالبش مفید گاهی برای اونم چیزایی که به نفع خودت هست رو بفرست.. نم نم به رفتارای جدیدت عادت میکنه و باید ادامه بدی و کم نیاری تا تو اونم تغییرات رو احساس کنی.. من ۶ماه تقریبا طول کشید که رو خودم کار کنم موقع عصبانیت خونسرد باشم گریه نکنم حرف بی ربط یا خاله زنکی نزنم حرف خونواده هارو پیش نکشم مقابل به مثل نکنم اون میگه مانانت منم بگم مامان خودتم اینجوریه اونجوریه و به جاش بگم این چه حرفیه لطفا راجب بزرگتر من اینجوری حرف نزن منو ناراحت میکنی همون طور که تو دوست نداری راجب مادرت چیزی بگم منم دوست ندارم .. اینجوری باعث میشه کم بیاره در حالی که قبلا منم سریع مامان اونو میگفتم اونم جوابایی میداد که تا یه هفته گریه کنم...اما الان فقط میگه برو بابا بس کن خونسرد و.. ازین جور حرفا..😉

نه.. برعکس وقتی یه نفر خودش رو آماده دعوا میکنه خودشو آماده میکنه هرچی بگی ده تا جواب بده حالتو جا ب ...

چقدر شمارده توضیح دادی عالی بود❤❤😍😍پس حرصتو چجوری خالی میکنی؟

دل شکستن هنر نمیباشد
چقدر شمارده توضیح دادی عالی بود❤❤😍😍پس حرصتو چجوری خالی میکنی؟

حرص...

وقتی یاد بگیری مثل روانشناس ها خشم خودتو و اطرافیانتو مدیریت کنی.. نه کسی رو ناراحت کنی نه اجازه بدی کسی با صدای بلند حرف بزنه یا با بی ادبی حرف بزنه حرصی به وجود نمیاد..

گاهی میشه از در مذهب وارد شد.. مثلا بگی فلانی چرا با من اینجوری حرف میزنی بد جور شیطون رفته تو جلدت..

یا مثلا چند روز پیش خواهر شوهرم وقتی داشتم با شوهرم تو جمع شوخی میکردم به طرفداری داداشش متلک انداخت که بدجوری عصبی شدم.. که من با شوهرم بودم کی با تو بود....از اونجایی که میدونستم پاچه پاره است و هرچی بگم ده تا جواب میده.. گفتم.. فلانی جون دوباره خواهر شوهر بازی داری درمیاری ها.. من دارم شوخی میکنم نه با شما با شوهر خودم.. میشه این اخلاقت رو بزاری کنار .. آدم و ناراحت میکنی..

خیلی آروم و شمرده گفتم.. نه با لحن بد نه قیافه در هم.. چند دقیقه بعدم شروع کردم باهاش راجب چیز دیگه حرف زدن که کش پیدا نکنه حالمو گرفته بود حالشو گرفتم..

اون کانالهارو برو ببین انقدر خوب یاد میده شوهرتو چطور شیفته خودت کنی..

مردا وقتی عصبانی میشن دوست دارن سکوت کنی بعد خودشون میان منت کشی.. ولی اگر زن بدتر از مرد داد بزنه و جواب بده و گریه کنه وقهر کنه مرد از حرفاش پشیمون که نمیشه هیچی پیش خودشم میگه زنم هرچی خواست گفت الانم با گریه میخواد منتش رو بکشم که نمیکشم..

گاهی که دلت میخواد نازتو بکشه.. وقتی داره غر میزنه یا هرچی.. فقط بگو خیلی بی انصافی .. یا ازت انتظار نداشتم.. یا من خیلی دوست دارم باورم نمیشه باهام اینجوری حرف میزنی.. وقتی هم اومد منت کشی زود آشتی کن مردا متنفر از ناز کشیدن زیادی.. بعدشم بهش بفهمون خیلی خوشحال میشی وقتی که ناراحتت کرده میاد و معذرت میخواد بیشتر از گذشته عاشقش میشی.. که اونم فکر نکنه ناز کشیدن تحقیر کردن خودش و غرورشه..

شوهر منم خیلی اهل دروغ

من از افعال معکوس استفاده کردم.. گفتم ما اگر زیاد با هم دعوا میکنیم به خاطر اینه که حاضریم دعوامون بشه ولی با یه دروغ مصلحتی موضوع رو مخفی نکنیم یه دروغ به هم بگیم و دعوا رو خاتمه بدیم.. همش هم گفتم خیلی خوشحالم که با هرکی صادق نباشی با من صادقی..

خیلی جواب میده..

خیلی سیاست زنانه هست که میشه با بازی کلمات آرامش رو به زندگیمون بیاریم بدون حرص و خشم و..

برو تو کانالها خودتم خلاقیت داشته باش تلاش کن یه روز به خودت میای میبینی چقدر گریه های بی موقع و بی دلیلت کم شده بیشتر احترام میبینی و عزیز تر شدی..

عزیزم باید به یه چیز دیگه فک کنی سریع ذهنتو از اون ماجرا دور کنی ولی اگر نتونستی حتما گریه کن چون بع ...

غمباد چیه چرا بوجود میاد

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺