2777
2789
عنوان

خانمایی که تو آشپزی از هر انگشتشون 10000000000 تا هنر میباره

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

دوتا پياز و خرد كن سرخ كن بعد مرغ وبريز توش تفت بده نصف استكان زعفرون دم كرده بريز وفلفل سياه ونمك يه قاشق ابليمو زيرشو كمه كم كن درشو بذار مرغ باآب خودش بپزه كنارش سيب زميني سرخ كن عالي ميشه

😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغو توش آب بریز بذار ی ده دقیقه بجوشه بعد ابشو بریز بیرون اون کاف هایم که روش میاد ریخته بشه بره بی ...

چه حالبه روش سما حتما امتحان میکنم.

استارتر عزیز من اول مرغا رو ادویه میزنم بعد او روغن سرخش میکنم پیازم تو روغن سرخ میکتم رب میزنم و خوب که رب رنگشو پس داد با کمی فلفل دلمه وهویج حلقه شده میریزم رو مرغا با سه لیوان اب.

بعد شعلشو زیاد میکتم قل که زد کمش میکنم درشو میزارم جا بیوفته.

اخرم یکم ابلیمو وزعفران اب شده اضافه میکنم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خوب اول مرغ ابپز کنم بعد بخوام سرخ کنم تیکه تیکه نمیشه مرغ

نه اصلن تیکه تیکه نمیشه آروم برداری خب زیادیم نذاری بپزی مرغ وا بره همین چاقو زدی توش دیدی قشنگ پخته و طعم بدی نمیده پخته اگه با حرارت ملایم بپزی هم مغز پخت میشه هم وا نمیره

میتونی اولم یکم تفت بدی بعد بذار بپزی

اما آخر سر حتما سرخ کن

مامان من چند سال اینکارو میکنه محشر

حتی خودم حتی دوستم و حتی مادرشوهرم

چشم پیاز رو کمی سرخ کن بد مرغ هارو بهش اضافه کن تف بد زرد چوبه بزن بد مرغ وقتی پخت نیم ساعت اخر رب رو تف بد به مرغ اضافه کن بد الوچه ها رو بهش اضافه کن سیب زمینی بادمجونم سرخ کن خودمم‌امشب مهمان دارم اینو درس می کنم

حيف شد ميخواستم پست بذارم ولي ديدم از انگشتم ٩٩٩٩٩٩٩٩٩٩تا هنر ميريزه 😆😄

ایرادی نداز عزیزم با تبصره قبول میکنم

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
مرغو توش آب بریز بذار ی ده دقیقه بجوشه بعد ابشو بریز بیرون اون کاف هایم که روش میاد ریخته بشه بره بی ...

این روش عالیییی منم این سری واسه مهمونام همین مدلی مرغ پزیدم خیلی خوشمزه بود😋

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
زرشک پلو با مرغ

مرغ رو دو تا شکاف بده نه عمیق کمی سرخ کن بعد روغن بریز روغن مرغ استفاده نکن رب  فلفل سیاه زردچوبه رو خوب تفت بده مرغ روربچین بغد آب داغ بریز روش یه دسته جعفری رورببند بزار داخل اب مرغ زعفران فراموش نشه زیرش کم کن موقع کشیدن جعفری بریز دور دارچین چوب دارچین هم طعم خوبی میده من هویج و فلفل دلمه هم خلال میکنم میریزم دوست دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه حالبه روش سما حتما امتحان میکنم. استارتر عزیز من اول مرغا رو ادویه میزنم بعد او روغن سرخش میک ...

روش شما هم خوبه

ولی مرغ سرخ شده با سیب زمینی و گوجه و زرشک خیلی عالی

اصلن مرغ سرخ میشه بعد داخل ابش رب زده میشه ی چیزه دیگس

خوب اول مرغ ابپز کنم بعد بخوام سرخ کنم تیکه تیکه نمیشه مرغ

عزیزم من همیشه اول مرغ رو کامل سرخ میکنم بعد میزارم بپزه

فلفل دلمه ای رو نصفش برای پخت اضافه کن و نصف دیگه رو ۱۵ دقیقه اخر حلقه حلقه کن بزار روی مرغا

برای پخت مرغ و کلا گوشت روی هم تلمبار نباشن تا مزه و رنگ کاملا به خورد همشون بره

پس قبلمه بزرگی انتخاب کن که همشون کنار هم چیده شن

ربت رو کاملا با روغن سرخ کن و ادویه کاری که مخصوص پخت مرغه فراموش نشه

هرچی کمتر اب بریزی مزه بهتر میشه سر قابلمه رو خوب بزار که به اب زیادی نیاز نباشه

پیازهم که قبل از پخت مرغ تفت بده و پیاز زیاد باشه