2777
2789
عنوان

به حرف جاریم گوش کنم؟؟؟

214 بازدید | 14 پست

بچه‎ها بیاین تورو خدا نظر بدین!!
من چند روزه بچه‎م تب داره. بردمش متخصص کودکان و خیلی مراقبشم. "موضوع" اینه که خودم این مدت نتونستم بخوابم از ترس این که مبادا تبش بالا بره وقتی من خوابم. کسی رو هم ندارم کمکم کنه. اصلا خودم نمیتونم بچه‌مو بدم دست کسی. دیشب جاریم تو مهمونی بهم تیکه انداخت که دنیا پیشرفت کرده و ی کم تحقیق کنم و ال بل! زن‎داداشش که تو آلمان زندگی لباس‎های سنسوردار برا بچه‎ش خریده که دمای بدن و ضربان قلب بچه رو روی اپلیکیشن نشون میده و اگر نرمال نباشه آلارم میده. به نظرتون بگم داداشش برام همچین چیزی بیاره؟ اگه شما بودین حاضر بودین بخرین؟
من رابطه خوبی با جاریم ندارم نمیتونم تصمیم درست بگیرم!! نمیخوام از رو دشمنی با اون کار غلط انجام بدم. شما حاضرین وقتی بچه‎تون مریضه همچین لباس‎هایی استفاده کنید؟ اعتماد می‎کنید؟؟؟

نه. مریضی مال بچه هست. قدیم ک اینا نبود. دو روز دیکه خوب میشه. چه لزومیه پولتو بدی برای اینجور چیزا. والا اگه صرف خیریه کنی فک‌کنم بهتر باشه. بازم خود دانی

دل مرنجان که ز هر دل بخدا راهی هست...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه نمیخرم. به نظرم این لباسا برای بچه ضرر داره. مگه شوهرت شب ها خونه نیست؟ساعت بذارید،نوبتی پا شید دیگه. اگه احتمال تب میدی به مادرت زنگ بزن و بگو شب دو بار زنگ بزنه بیدارت کنه و تو بچه رو چک کنی. 

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 

نه بابا ول کن،سه روز که چیزی نیست،موقع خواب یه شیاف بزن به بچه چند ساعت بعد بیدار شو چک کن،منم تنهایی تو شهره غریب بچه رو خودم بزرگ کردم،ولی اگه میخوای بگو برات بیاره،من تجربه ای ندارم,استفاده نکردم دوست خوب

بردم دکتر، خودم نتونستم بخوابم. به خدا نازک‎نارنجی نیستم چند روزه نخوابیدم. :(

اخه عزیزم لباس سنسوردار چه کمکی به بچه میکنه؟ اون خواسته بگه من خیلی به روزم. کسیکه این حرف و میزنه هیچی بارش نیست.توام از شوهرت کمک بگیر.مگه از خونه بابات بچه رو اوردی.

البته یه کار مهم اینکه خودت استرس نداشته باش. قوی باش. برنج و شیر و سیب هم تب بره.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
ببرش دکتر،شاید خطر داشته باشه

میگفت دکتر به بچه‎شون داده. آخه مشکل ژنتیکی داره باید ضربان قلبش کنترل بشه. اونا هم برا راحتی خودشون اینو خریدن که هر ساعت بالا سر بچه نیان!

میگفت دکتر به بچه‎شون داده. آخه مشکل ژنتیکی داره باید ضربان قلبش کنترل بشه. اونا هم برا راحتی خودشون ...

خب عزیزم  تو که بچت خداروشکر سالمه فقط تب داره ببرش دکتر،بعدشم مامان باید بالای سر بچش باشه اون میخواسته خودشو راحت کنه فقط

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤