2777
2789
منم مثل شمام .امروز5 هفته ام تموم میشه میرم توی 6 .شما سونوی قلب رفتی ؟ انشاالله بارداری خوبی داشته ...

مرسی شما هم همینطور عزیزم...دکتر برام ۱۸ ام سونو نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم قلبش بزنه فداش بشم بعد تیکر میزارم حتما

امیدوار باش...خدا بزرگه....من تا بی بی م مثبت شد گذاشتم..انرژی مثبت بده..انشالله ک میزنه..دکتر تاریخ زایمانتو ۵دی گفت؟

امیدوار باش...خدا بزرگه....من تا بی بی م مثبت شد گذاشتم..انرژی مثبت بده..انشالله ک میزنه..دکتر تاریخ ...

نه 27 آذر زد برام .فکر کنم من اشتباه گفتم سن بارداریمو.من امروز 6 هفته ام تموم میشه .یه هفته جلوتر از شمام استارتر 

نه 27 آذر زد برام .فکر کنم من اشتباه گفتم سن بارداریمو.من امروز 6 هفته ام تموم میشه .یه هفته جلوتر ا ...

منم 27 اذرماه هستم. شما چند هفته این سونوی قلب رفتین ؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

منم میگم شبیه کی میشه یعنی زشت نشه ی وقت😂

اما سالم باشه هیچی مهم نیس برام  ازلسترس خوابم نمیبره دعاکنید این چندروزم بگذره فقط ببینمس سالمه هیجی مهم نیس دیکه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

من که هر شکلی بگی تصورش میکردم و عاشقش بودم

فقط وقتی به دنیا اومد ابروهاش پیوسته بود شوکه شدم هیچ وقت فکرشم نمیکردم یه دختر ابرو پیوسته داشته باشم و الان عااااااااااشق ابروهاشم چون سورپرایز خوبی بود برام 

مامان قربون شکل ماهش بره

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
منم میگم شبیه کی میشه یعنی زشت نشه ی وقت😂  اما سالم باشه هیچی مهم نیس برام  ازلسترس خواب ...

اخه ی ...نزدیک زایمانته....مبارکت باشه ❤💋💋💋💋💋💋💋 قدمش خیر باشه انشاللله.... ی پسر خوشکلو سالم....مبارکه