2777
2789
عنوان

ت ل گ را م خود به خود حذف شده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 104 پست

آره گوشی شوهرم هواوی هست،همینجوری شد امشب

هرجی کردم نه بازار نه گوگل پلی اجازه دانلود نداد،.آخر موبوگرام از گوشیم ریختم براش حل شد

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
تو روانی بودنش که شکی نیست ولی ت لگرام رو خود ایران فیل تر نکرده مگه ،؟

معلوم نیس که چی به چیه .الان رفتم هیچی نتونستم بازار نصب کنم ای خدا

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره گوشی شوهرم هواوی هست،همینجوری شد امشب هرجی کردم نه بازار نه گوگل پلی اجازه دانلود نداد،.آخر موب ...

اینجا نمیتونی بفرستی برا من😁😁😁

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

موبوگرام فی لتر شکن میخواد؟

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
تو روانی بودنش که شکی نیست ولی ت لگرام رو خود ایران فیل تر نکرده مگه ،؟

اره ولی خود ایرانیا هات گرامو تل طلایی و موبو درست کردن نمیان که خودشونو فیل تر کنن

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

🚨 هشدار / مهم 🚨 در پی خبر جاسوسی و ویروسی شناخته شدن اپ های مخرب نظیر طلاگرام و هاتگرام توسط گوگل ...

واااای یا خدااااااا😱😱😱😱😱

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
معلوم نیس که چی به چیه .الان رفتم هیچی نتونستم بازار نصب کنم ای خدا

برای نصب تل گرام اصلی حتما نیاز به فیلتر- شکن دارید

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
اه اه برن ترامپو فیل تر کنن با تل چکار دارن یسری با همون دارن خرج زنو بچشونو درمیارن خیلی بی انصافیه

چه ربطی به ترامپ داره،البته این مردک که روانیه ودرش شکی نیست ولی مملکت خودمونم کم روانی نداره

دوباره اعتراضابالاگرفته ومملکت شلوغ پلوغ شده،واسه این دوباره افتادن به جون ...گرام وقطع اینترنت و.....

مام گوشامون مخملی....  

بچه ها ت لگرام طلایی منم همینجوری حذف شد ....یه کم پیش تو یه تایپیک خوندم خیر ببینن یه نفر گفت ک تو ...

پس بچه ها این روش رو انجام ندید😰

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
اون از اون .اینم از وضعمون .😔😔😔

وضعمون که خوبه باید جلو زور گفتن وایسیم وگرنه دفه بعد بجا اینکه بیان بگن نفت صادر نکنید میگن نفس نکشین دم رهبر گرم گفته تا هروقت بخوایم نفت صادر میکنیم اگه کوتاه بیاد بدتر میشه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️