2777
2789
عنوان

ت ل گ را م خود به خود حذف شده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 104 پست
نه من دارم نمیخواد

ایول مرسی

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
واااای یا خدااااااا😱😱😱😱😱

امروز  تو تمامه کانالهایی که دارم  این موضوع اطلاع رسانی شده بود.    حالا داستان چیه  نمیدونم😑

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا نمیتونی بفرستی برا من😁😁😁

اون خانوم گفتن دیگه تبک سپر ایمنی رو از گوگل پلی بردار،تا بتونی دانلود کنی 

ندیدی نظرشو؟

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
برای نصب تل گرام اصلی حتما نیاز به فیلتر- شکن دارید

فیلترشکن دارم ولی تل اصلی نیس بازار که

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
چه ربطی به ترامپ داره،البته این مردک که روانیه ودرش شکی نیست ولی مملکت خودمونم کم روانی نداره دوبار ...

نه بابا ربطی به ایران نداره چون من همین الان موبو دان کردم نصبم شد

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه ها چطوری میشه

شر یه نفرو کم کرد

درخواست دوستی داد

حواسم نبود پذیرش زدم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
اون خانوم گفتن دیگه تبک سپر ایمنی رو از گوگل پلی بردار،تا بتونی دانلود کنی  ندیدی نظرشو؟

آخه یه دوستمون اون مطلب و گذاشت ندبدین .که سپر ایمنی رو ورندارین 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
بچه ها چطوری میشه شر یه نفرو کم کرد درخواست دوستی داد حواسم نبود پذیرش زدم

برو تو داشبورد ت .قسمت دوستان .لغو دوستی بزن

اون خانوم گفتن دیگه تبک سپر ایمنی رو از گوگل پلی بردار،تا بتونی دانلود کنی  ندیدی نظرشو؟

عزیزم دوستمون فرستادن پیام امنیتی میگن ک اینجوری میتونن از اطلاعات شخصیتون استفاده کنن😥😥منم میخوام برگردونم به همون تنظیمات😭😭😭

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤