2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست

والا چیزی که مثلا خواستی بسوزونیش بیشتر خودتو بی ارزش کردی

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم بازیگوشی میکردو خیلی تندو تیز بود مادرشوهرم گفت چقد باهوشع به عمش رفته منم گفتم شما اصلو ول میکنی فرع و میگیری

منم تو بچگیام خیلی تندو تیز بودم بچمم به مامانش رفته عمه کجا بود دیگه

بعد ضایع شد خیلی آروم گفت من ک بچگیاتو ندیدم تو دلم گفتم پس زر الکی نزن

😍😍هرمهربونی ک امضامو خوند برای خونه دار شدنم یه صلوات بفرسته لطفا😘😍
ببخشيدا اما شماها با اين تفكراتتون عروس اينايي ميشين كه بهتون تيكه بندازن هردوتون مث هم فك ميكنين&nb ...

شما عزیزم برو هرکاریییییی ک دلت میخواد بکن بعد ک ازدواج کردی بگو مهم نیس ک اینجور چیزا مهم سوادمه خخخ

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
ایناهم هست اما ارزش واقعی اینکه زن اجازه نده دست هر شغالی ب بدنش برسه😄

گفته جهاز بیار گفتی همینکه دوس پسر نداشتم کافیه!!ینی اونایی ک جهاز دادن بخاطر دوس پسر داشتنشون بود 🤔بنظرم جواب بی ربطی بود

من بچم بازیگوشی میکردو خیلی تندو تیز بود مادرشوهرم گفت چقد باهوشع به عمش رفته منم گفتم شما اصلو ول م ...

خخخ خوب گفتی

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
من بچم بازیگوشی میکردو خیلی تندو تیز بود مادرشوهرم گفت چقد باهوشع به عمش رفته منم گفتم شما اصلو ول م ...

از اون دندان شکن ها بود😂😂😂😂

سر بر شانه خــــدا بگذار...تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند،که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...قصه عشق انسان بود ماست...اگـر کسی احساست را نفهمید مهم نیست...سرت را بالا بگیر و لبخنـد بزن،فهمیـــــدن کار هر آدمـــی نیست...
چرا؟ادم باید نازش به چهار تیکه تیر تخته باشه واقعا؟یعنی کسی ک جهاز نده ناز نباید بکنه.

حرف مادرشوهرت ک کلا بی ربط و بیشعوری بود من با اون کاری ندارم ولی حرف شمام بی ربط بود واقعا

یعنی واقعا ارزش عروس ب بدن دست نخوردشههههه؟؟؟؟ با این جوابت انگار خودتو بی ارزش کردی....البته این نظر منه

حرف مادرشوهرت ک کلا بی ربط و بیشعوری بود من با اون کاری ندارم ولی حرف شمام بی ربط بود واقعا یعنی وا ...

اره از نظر من به بدن دست نخوردشه و الا کلی زن ریخته تو خیابون ک تاحالا کلی ادم لمسشون کرده

اینکه بکر باشی واقعاااا باارزشه

خخخ خوب گفتی

والااا

کلا عقیدش اینه همه چیه بچم به باباش رفته حالا به باباش رفته رو میتونم تحمل کنم دیگه باباش کم بود پای عمشو هم وسط کشیده