2777
2789
عنوان

با پوزش از تمامی درگذشتگان بیایید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدای از این اتفاقی که برای شما افتاده، واقعأ برای تسلیت گفتن جمله » راحت شد « مناسب نیست انگار مرحوم ...

اره واقعا 

ولی قبلا تو‌حرفاش که اینو گفته بود خودش من تو‌ذهنم مونده بود 

احتمالا میخواستم با یاداوریش کمی تسکین بدم دردشونو که یادشون بیاد خودشونم یه موقعی راضی شده بودن که برن اما درد نکشن خخخخخ

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
بخدا من تو بعضی از مجالس که میرم بدتر از خوده صاحب عزا گریه میکنم طوری که  قبل هر مجلس عزایی شو ...

ولی درست نیست به نظرم بیشتر از صاحب عزا گریه کرد گناه دارن پیش خودشون‌میگن چه مصیبت بزرگی 

واسه من با صدای بلنده بلنددد

من پدر زن داداشم مرده بود رفتم همچین گریه میکردم مامانم کف پاشو برو خونه بسه زن داداشم منو میدید داغش تازهذتر میشد خخخ شوهرم ک نگو اینقدددر مسخرم کرد کهه

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
وای یسری بابای یکی از دوستام فوت شده بود منو دوستمم رفتیم بهش تسلیت بگیم نزدیکش ک شدیم خندمون گرفت ر ...

شما دیگه خیلی باحالید مرسی

😂😂من پدره دوستم بیمارستان بود بخدا هروز بیمارستان بودم زنگ‌میزدم شوهرمم میکشوندم اونجا تا ساعت ۱۲ ...

دلت خیلی مهربونه دیگه ولی شوهرت خیلی باحاله بخدا تا الان به حرف شوهرت میخندم😅