ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 عنوان مامان های باهوش تشریف بیارین لطفا 103 بازدید | 21 پست دوتا سوال دارم۱ . واسه بچه 18 ماهه چه بازییهایی تجربه شو دارین که برای هر لحاظی خوب باشه ؟ منظور تکلم و هوش و رشد اجتماعی و...۲ . از چه سنی میشه به بچه کندر داد ؟ مادر شیرده بخوره تاثیری داره ؟ ( تجربه شخصی دارین لطفا بگین ممنون میشم ) 1398/02/05 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 منم پسرم ۱۸ ماهشه گل یا پوچدالی موشهقصه خیلی دوست داده با عروسک هاش میگمتوپ بازی تو پارکینگبپر بپر با شمارشپیدا کردن توپ زیر لیواننقاشی البته اون دنبال بهونه ست پاک کن بخوره😁تمرین صدای حیوانات و البته تشخیصشون از هم مثلا اسم عروسک رو میگم یا صداشو در میارم اون عروسکو جدا میکنه میده دستم 🖤
بهارگلمااا عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 4837 توپ های کوچولو بخر براش یه ترمز فرش بزن یه قسمت کابینت یا دیوار که میشه توپ ها رو بچسبونه بکنه ذوق کنه یه مقوا بذار جلوش با مداد شمعی روش خط خطی کنهیه کامیون بزرگ بردار توپ های کوچیکو بریز توش و خالی کن یاد بگیره بازی کنه کندر نمیدونم والا
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 منم پسرم ۱۸ ماهشه گل یا پوچ دالی موشه قصه خیلی دوست داده با عروسک هاش میگم توپ بازی تو پار ... چقدر خوب ، پسر من نمیزاره کتاب بخونم تا میارم از دستم میگیره ورق بزنه پاره میشه ، کلا دوس نداره زیاد یه جا بشینه عاشق از مبل و در و دیوار بالا رفتنه😕😕
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 منم پسرم ۱۸ ماهشه گل یا پوچ دالی موشه قصه خیلی دوست داده با عروسک هاش میگم توپ بازی تو پار ... بازیهای جالبی بود حتما امتحان میکنم ممنون
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 چقدر خوب ، پسر من نمیزاره کتاب بخونم تا میارم از دستم میگیره ورق بزنه پاره میشه ، کلا دوس نداره زیاد ... پسر منم پاره میکنه اما گاهی هم خوشش میاد ولی اصلا دوست نداره بالای مبل و اینا برههمه میگن کلا مشخصه از الان که چقدر آقاست 🖤
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 پسر منم پاره میکنه اما گاهی هم خوشش میاد ولی اصلا دوست نداره بالای مبل و اینا بره همه میگن ک ... خدا براتون ببخشه ، حفظش کنه ، ایشالاه بزرگ مردی بشه واسه خودش ، خانواده ، جامعه ، کل دنیا
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 بازیهای جالبی بود حتما امتحان میکنم ممنون در مورد کندر هم اول با طب سنتی صحبت کن سرخود نده شنیدم بیش فعالی میارههمه ی بچه ها به اندازه ی خودشون هوش دارن بچه های نابغهخیلی دردسر دارنگفتار و کارهای بچه تون در چه حده؟شیر میخوره پوشک میشه؟ 🖤
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 در مورد کندر هم اول با طب سنتی صحبت کن سرخود نده شنیدم بیش فعالی میاره همه ی بچه ها به اندازه ی خود ... حرف زدنش به نسبت خوبه ، به غیر ازمن ، بابا عمو اسم عمو اسم داییهاشو ، مامان بزرگ ، صدای حیوانات رو میتونه دربیارههمه اعضای خانواده رو میشناسه بگم مثلا موبایل رو ببر بده فلانی میبره یا از وسایلاش هر چی بگم میاره ، با بچه زود اخت میگیره
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 در مورد کندر هم اول با طب سنتی صحبت کن سرخود نده شنیدم بیش فعالی میاره همه ی بچه ها به اندازه ی خود ... بله شیر و پوشکی هم هست ، وقتی جیش کرد میره پوشک میاره
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 بله شیر و پوشکی هم هست ، وقتی جیش کرد میره پوشک میاره جون دلم نوشدارو پس از مرگ سهرابما چند تا پسر تو فامیل داریم تقریبا هم سن هستن یکیشون ماشاله تو ۱۸ ماهگی هم از پوشک جدا شده هم شیردرسته مقایسه اشتباهه اما بعضی بچه ها خیلی زرنگن 🖤
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 جون دلم نوشدارو پس از مرگ سهراب ما چند تا پسر تو فامیل داریم تقریبا هم سن هستن یکیشون ماشاله ... ماشالاه ، یعنی میتونه کتترل کنه ؟
ناازپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 200 فقط غذا خوردنش افتضاحه ، شیر گاو دادم یه مدت با موز و خرما خورد الان دیگه اونم نمیخوره ،؛ماست و پنیر هم هکذا در کل با لبنیات میانه خوبی نداره نمیدونم چیکار کنم
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 ماشالاه ، یعنی میتونه کتترل کنه ؟ بله کاملا الان دو ماهی هست گرفتتش چون خداخواسته باردار بوده دیگه از شیر هم گرفتشمنم میگم ماشاله تو زرنگی دو تا چیه از پس ۱۰ تا هم برمیای 🖤
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9860 فقط غذا خوردنش افتضاحه ، شیر گاو دادم یه مدت با موز و خرما خورد الان دیگه اونم نمیخوره ،؛ماست و پنیر ... من چند شبه قبل از خواب بهش یه استکان شیر میدمکلا ما خودمون خیلی اهل لبنیات نیستیم گاهی فقط ماستمیدم بهش البته چون دخترم کم خونی داره کلسیم زیاد مانع جذب آهن میشه دیگه همه مون پاسوز اون شدیم 🖤