2777
2789
عنوان

مامان های باهوش تشریف بیارین لطفا

102 بازدید | 21 پست

دوتا سوال دارم

۱ . واسه بچه 18 ماهه چه بازییهایی تجربه شو دارین که برای هر لحاظی خوب باشه ؟ منظور تکلم و هوش و رشد اجتماعی و...

۲ . از چه سنی میشه به بچه کندر داد ؟ مادر شیرده بخوره تاثیری داره ؟ ( تجربه شخصی دارین لطفا بگین ممنون میشم )

منم پسرم ۱۸ ماهشه 

گل یا پوچ

دالی موشه

قصه خیلی دوست داده با عروسک هاش میگم

توپ بازی تو پارکینگ

بپر بپر با شمارش

پیدا کردن توپ زیر لیوان

نقاشی البته اون دنبال بهونه ست پاک کن بخوره😁

تمرین صدای حیوانات و البته تشخیصشون از هم مثلا اسم عروسک رو میگم یا صداشو در میارم اون عروسکو جدا میکنه میده دستم

🖤 

توپ های کوچولو بخر براش یه ترمز فرش بزن یه قسمت کابینت یا دیوار که میشه توپ ها رو بچسبونه بکنه ذوق کنه 

یه مقوا بذار جلوش با مداد شمعی روش خط خطی کنه

یه کامیون بزرگ بردار توپ های کوچیکو بریز توش و خالی کن یاد بگیره بازی کنه 

کندر نمیدونم والا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۱۸ ماهشه  گل یا پوچ دالی موشه قصه خیلی دوست داده با عروسک هاش میگم توپ بازی تو پار ...

چقدر خوب ، پسر من نمیزاره کتاب بخونم تا میارم از دستم میگیره ورق بزنه پاره میشه ، کلا دوس نداره زیاد یه جا بشینه عاشق از مبل و در و دیوار بالا رفتنه😕😕

چقدر خوب ، پسر من نمیزاره کتاب بخونم تا میارم از دستم میگیره ورق بزنه پاره میشه ، کلا دوس نداره زیاد ...

پسر منم پاره میکنه اما گاهی هم خوشش میاد 

ولی اصلا دوست نداره بالای مبل و اینا بره

همه میگن کلا مشخصه از الان که چقدر آقاست

🖤 
پسر منم پاره میکنه اما گاهی هم خوشش میاد  ولی اصلا دوست نداره بالای مبل و اینا بره همه میگن ک ...

خدا براتون ببخشه ، حفظش کنه ، ایشالاه بزرگ مردی بشه واسه خودش ، خانواده ، جامعه ، کل دنیا

بازیهای جالبی بود حتما امتحان میکنم ممنون

در مورد کندر هم اول با طب سنتی صحبت کن سرخود نده شنیدم بیش فعالی میاره

همه ی بچه ها به اندازه ی خودشون هوش دارن بچه های نابغه

خیلی دردسر دارن

گفتار و کارهای بچه تون در چه حده؟

شیر میخوره پوشک میشه؟

🖤 
در مورد کندر هم اول با طب سنتی صحبت کن سرخود نده شنیدم بیش فعالی میاره همه ی بچه ها به اندازه ی خود ...

حرف زدنش به نسبت خوبه ، به غیر ازمن ، بابا عمو اسم عمو اسم داییهاشو ، مامان بزرگ ، صدای حیوانات رو میتونه دربیاره

همه اعضای خانواده رو میشناسه بگم مثلا موبایل رو ببر بده فلانی میبره 

یا از وسایلاش هر چی بگم میاره ، با بچه زود اخت میگیره

بله شیر و پوشکی هم هست ، وقتی جیش کرد میره پوشک میاره

جون دلم 

نوشدارو پس از مرگ سهراب

ما چند تا پسر تو فامیل داریم تقریبا هم سن هستن یکیشون ماشاله تو ۱۸ ماهگی هم از پوشک جدا شده هم شیر

درسته مقایسه اشتباهه اما بعضی بچه ها خیلی زرنگن

🖤 
فقط غذا خوردنش افتضاحه ، شیر گاو دادم یه مدت با موز و خرما خورد الان دیگه اونم نمیخوره ،؛ماست و پنیر ...

من چند شبه قبل از خواب بهش یه استکان شیر میدم

کلا ما خودمون خیلی اهل لبنیات نیستیم گاهی فقط ماست

میدم بهش البته چون دخترم کم خونی داره کلسیم زیاد مانع جذب آهن میشه دیگه همه مون پاسوز اون شدیم

🖤