2777
2789
عنوان

اختلاف سنی 13 سال خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10891 بازدید | 47 پست

نه عزیزم همچین موردی داشتیم تو فامیل اصلا بهم نمیساختن دختره شر و شور جونی داش مرده برعکس کلا روحیاتشون اصلا بهم نمیخورد مرده به شوهرم گفته بود اشتباه کردم زن اینقد از خودم کوچیکتر گرفتم باید بزرگش کنم😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم دقیقا مث تو بود و حرفایه تورو میزد و ازی کرد بااینکه همه چی داره ولی احساس میکنم سطح فکرشون فرق میکنه خواهرم دوس داره جوونی کنه ولی اون فکر آیندست و از دوران جوونیش گذشته و خوشیاشو کرده احساس میکنم پشیمونه

امروز همه چرا تاپیک میزنن و یه خواستگار دارن با اختلاف سنی بالای ده سال 

بعدم تو تمام این تاپیکا چندتا هستن خیلی خوشبختن با اختلاف حتی بالاتر از بیست سال 

خودت چی فکر میکنی اصلا من موندم یه مرد 33-4 ساله چه حرف مشترکی با یه دختر 18-19 ساله داره ؟ والا من 31سالمه حرف مشترک زیادی با هم سن شما ندارم فقط در حد سرگرمی شاید ولی تو مسائل اساسی نه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

یعنی چی دو دهه متفاوت یعنی الان یه ۶۵ نمیتونه با یه ۷۵ ازدواج کنه چون دهه ها متفاوته .یه ۵۰ نمیتونه با ۶۰ ازدواج کنه.منطقی باشین دهه ها وسالها ملاک نیست مهم تفاهم شاید این خانم رو همین آقا که میگن بیشتر درک کنن خوب باشن تا یه هم سنشون

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بستگی داره افراد در چه دهه ای از زندگیشون باشن ..و اینکه ننیشه یک الگو رو برای همه زندگی ها چید..من زندگی قبلیم 5سالتفاوت سنی داشتم زودگیم جهنم بود. الان 13سال تفاوت سن داریم هر لحظه حس میکنم خوشبخت ترینم ..

19سال سن کمی هست ،خیلی جا داری تجربه های خوب کسب کنی دانشگاه بری با افراد جدید اشنا بشی و پخته تر از اینی ک هستی بشی .باز هم شرایط خودت رو بهتر میدونی 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اصلا ...بعدا تو زندگی داغون میشی و مثه من به سرت میاد ‌ . سنش میره بالا و حوصله ی تفریح..مسافرت و .. ...

منم همین مشکلو دارم تازه عقیم هم هست ببین من دیگه چقدر بدبختم متنفرم ازین زندگی 

نه اینکارو نکن ببخشید ناراحت نشیا ولی دیدم که میگم خانمهایی که تفاوت سنیشون باهمسرشون زیاده خیلی بچن و بچه بازی در میارن بعده چندسالم که میگذره بحث بچه میشه به شوهرش میگه اخه من هنوز سنم واسه بچه داری زوده و فقط فکره خودشه و اینجور میشه که مرد این وسط میسوزه و پاسوز زن میشه خداوکیلی زیاد دیدم که میگم چیزهای دیگم هست که دستم درد میکنه نمیتونم تایپ کنم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن