2777
2789
عنوان

اختلاف سنی 13 سال خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10891 بازدید | 47 پست

راستش اگر پرشروشور هستی اهل هیجان وبگو بخند و دوست وگردش و پرانرژی هستی توصیه نمیکنم..ولی کلا میگم اختلاف سن کم یا زیاد اصلا دلیل خوشبختی نیست.طرفت باید ادم باشه

خدایا امیدم به خودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اختلاف سنی زیاد رو نمیپسندم....

دوتا آدم با دوتا دنیای متفاوت سخت میتونن با هم کنار بیان...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

منم٧٨هستم شوهرم١٠سال بزرگتره ولي وقتي اومد خاستگاري اصلا بهش نميخورد منم اصلا سنشو نپرسيدم بعد از بله برون فهميدم اولش خيلي ناراحت شدم اما بعد از اين ك اومديم تو زندگي فهميدم چقدر خوبه چقدر تو اين سن پخته شده چقدر صبورو متين شده

فايده نداره دو دنياي متفاوتو جدايين عموما تورو بچه ميبينه فرصتاي بهتري داري هنوز سني نداري

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چرا بدبخت بشه عزیز اختلاف سنی خودش باعث بدبختی ویا خوشبختی نیست .هم سن داریم کلا جور نیستن باهم .اختلاف سنی خوبه باشه ولی این که خلقیات طرف چه جوریه اونو خودتون باید تشخیص بدین تحقیق کنین شاید بتونین یه زندگی خیلی عالی داشته باشین با همین آقا 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من سه سال فاصله داریم ولی پشیمونم به نظرم خیلی بچه هست دوست داشتم ده سال فاصله سنی داشتیم اینجوری مرد پخته تر هست

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

اصلا ...بعدا تو زندگی داغون میشی و مثه من به سرت میاد ‌ . سنش میره بالا و حوصله ی تفریح..مسافرت و ...رو نداره . حوصله کادو خریدن برای تولدت و مناسبت ها رو نداره ...به چشم یه بچه نگات میکنه و باهات مشورت نمیکنه و ....

💕 دنیام دخترمه 💕