2777
2789
عنوان

مدل موی عروس

289 بازدید | 23 پست

سلااام مجدد 

به نظرتون مدل مو برای عروس باز قشنگ تره یا بسته یا مدل هایی که ترکیبی از باز و بسته اس 

و اینکه چه رنگ مویی برای عروس خوبه 

ممنون میشم اگه از مدلی عکس دارید بزارید 🌹🌹🌹🌹

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

جمع

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بستگی ب لباس  و  فرم صورت عروس داره ( گرد . بیضی ،  قلبی و ..)  ک بعد آدم ببینه چه مدلی ب چهرش بیشتر میشینه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی عروسیته؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من خودمم عروسم 

ان شاالله چند وقت دیگ عروسیمه 

من میخوام موهام مشکی باشه تاالکی سنم نره بالا یعنی موهای خودم 

+بسه میپسندم 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️
کی عروسیته؟

پنج شنبه ی اینده 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
پنج شنبه ی اینده 

خوشبخت بشی عزیزم😍

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من خودمم عروسم  ان شاالله چند وقت دیگ عروسیمه  من میخوام موهام مشکی باشه تاالکی سنم نره ...

مبارک باشه عزیزم 😘😘😘

خوشبخت بشی عزیزم😍

ممنون گلم 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اگر آرایشگاه خوب و با کیفیتی میخوای بری من پیشنهاد میکنم انتخاب مدل مو و آرایش رو بذاری ب عهده خود آرایشگر اما جدیدا من دیدم اکثر عروسا مدل موهاشون بسته اس و در مورد رنگ هم یا رنگ موهای خودشونه یا نهایتا چن تیکه هایلایت در میارن البته اونم رو زمینه ی موی خودشون

انشاالله سفید بخت بشی بانو❤

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
مبارک باشه گلم  میرفتی از قبل ارایشگاها عروس می دیدی بهتر می تونستی انتخاب کنی

اونکه بله اونارو دیدم ولی گفتم اینجام نظرسنجی کنم شاید به چیز بهتری رسیدم