2777
2789
melowood@

مرسییی عزیزم

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
میگن حرومزاددس 

یکی از چیزای عجیبه این فیلم داشتن روابط بدون محدودیت و شرعه بعد حرومزاده بودن براشون منفی و بده...مثلا جان اسنو رو تحقیر میکردن بابت حرومزاده بودنش

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونست عمه اشه ک حالا نمیدونم دونستنش تاثیری داشته باشه یا ن😂

دختره وقتی فهمید جان برادرزادشه نگران تخت آهنینش شد فقط🤣

یکی از چیزای عجیبه این فیلم داشتن روابط بدون محدودیت و شرعه بعد حرومزاده بودن براشون منفی و بده...مث ...

برای تارگرین ها بدون مانعه چون به خدایان اعتقاد ندارن 

ولی مثلاً دیدی که وقتی فهمیدن جافری بچه جیمی و سرسیه همه قیام کردن در حالیکه اکثر تارگرین ها حاصل محارم بودند⁦:-\⁩

برای تارگرین ها بدون مانعه چون به خدایان اعتقاد ندارن  ولی مثلاً دیدی که وقتی فهمیدن جافری بچه ...

منکه همش فکر میکنم جیمی آخر سرسی رو میکشه

آره ازش خوشم نمیاد.دوست داره همه مطیعش باشن 

سم حرف قشنگی زد که جان بخاطر مردمش از تاج و تخت گذشت ولی این دختره نه

راستی پشت صحنه بوسیدنشون رو دیدین؟ جان حالش بد شد خودشو جدا کرد😮

فک میکردم مامانش مشخص میشه کین

مامان جان اسنو که خواهر همین مردی بود که بزرگش کرد دیگه، الآن اسمش یادم رفته

باباشم یا برادر یا عموی دنریس تارگاریان هست که اسنو در واقع حرومزاده نیست و مامان باباش واقعا ازدواج کرده بودن و جان اسنو وارث تاج و تخت تارگاریان هست

حالا میخوام بدونم مثل دنریس آتیش کاریش نداره یا نه

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
مامان جان اسنو که خواهر همین مردی بود که بزرگش کرد دیگه، الآن اسمش یادم رفته باباشم یا برادر یا عمو ...

اها ،،مرسی عزیز  😘😘

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کدوم پیشگویی؟؟؟ برن پیشبینی کرده؟یا تو کتاب نوشته بود

برای سرسی پیشگویی کردن وقتی بچه بود تو فیلمم نشوندداد،بهش میگه سه تا بچه با تاج طلا و کفن طلا خواهی داشت و بدست برادر کوچک تر کشته میشی

برای سرسی پیشگویی کردن وقتی بچه بود تو فیلمم نشوندداد،بهش میگه سه تا بچه با تاج طلا و کفن طلا خواهی ...

برادر کوچیکتر تریونه 

الانم حامله است