2777
2789
عنوان

اقدامی های ۹۸ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 75 پست
مثل من که دوفهته اس فهمیدم😍😁

برامنم دعاکنین همش توی سایت های مختلف دنبال علائم بارداریم.

شماعلائمت چی بود؟چندوقت اقدام بودی؟

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
خوش به سعادتت.ازت خواهش میکنم برامن وبقیه منتظرادعاکن قبل ازرمضان آزمایشم مثبت بشه

ایشالا که حل میشه

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم دعاکنین همش توی سایت های مختلف دنبال علائم بارداریم. شماعلائمت چی بود؟چندوقت اقدام بودی؟

زیاد فکرت و درگیر نکن خودش حل میشه 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
من اقدامی،۹۷،۹۶و۹۸هستم😭😭😭😭😭😭

امروز یکی رو دیدم میگفت ۴۰ تومن خرج کرده آی وی اف کرده هایپر کرده ج نگرفته بود رفته پیش ی خانمه دارو گیاهی تو رباط کریمه بهش دوتا شیاف گیاهی داده بود حامله شده بود تو دفعه ی اول

الان میترسم قلبش تشکیل نشه همش استرس دارم هیچ علائمی ندارم 

اصلا استرس نداشته باش برا خودت خب نیست همه چی عالیه پیش میره

امروز یکی رو دیدم میگفت ۴۰ تومن خرج کرده آی وی اف کرده هایپر کرده ج نگرفته بود رفته پیش ی خانمه دارو ...

زیاد باور نکن اما بی راه هم نمیگه دارو گیاهی بهتر از همشونه

سلام اقدامی فروردین ۹۷ هستم و همچنان در حال اقدام 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
آخه من زیاد دیدم اینجوری چون تو مطب کار میکنم واقعا وقتی طبع بدن عوض میشه خیلی اتفاقات میافته

من شنیدم مامانم میگفت که یه خانمی با دستش هی ناف و روغن میزد بادکش مینداخت اونم حامله شده 

من شنیدم عرق کاسنی عالیه 

اره کاسنی رو منم شنیدم تاثیرات عسل رو خیلی شنیدم و اینکه شکمتو ببندی گرم بمونه من خودم ۶ ماه اقدام کردم ماه آخر شکمم و با کمربند پشمی ها میبستم فک نمی کردم حامله شم

سلام اقدامی فروردین ۹۷ هستم و همچنان در حال اقدام 

خخخخخخخ ایشالا که ماه آخرت میشه این ماه 

من شنیدم مامانم میگفت که یه خانمی با دستش هی ناف و روغن میزد بادکش مینداخت اونم حامله شده 

اره این مریض منم همینو میگفت امروز میگفت زن داداشش هم حامله شده پیش این رفته ولی خودش ۵ سال بود داشت درمان میکرد