2777
2789
عنوان

فقط وفقط دعام کنین

264 بازدید | 35 پست

سلام دوستان  حالم خیلی بده مشکلات لاینحل زندگی وشوهر وقوم شوهر میشه لحظه اذان برام دعا کنید؟ممنونم 

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

حالم خیلی خرابه ی شوهر بد دهن که فقط صداشو میبره بالا وفحش میده الانم بیمارم اومده پرتم کرده زمین...خدا ازش نگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمدوال محمد

خدا انشااله کمکتون کنه وآرامش وشادی به زندگیتون بیاره🌷

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
امیدوارم حال دلت به زودی زود خوب بشه

مرسی...دلم که دیگه مرده اما نمیخام اینقدر ذلیل زیر دستش بشم خیلی ظالمه

میتونم بدونم مشکلت چیه؟

شوهرم ازدواج دومشه اما با منم سازگار نیست همش حرف خودشه یه کم که حرف یزنم کتک وخوردم یا فحش وسر وصدا توی همسایه ها

بخاطر آبروداری من پررو شده دیگه بریدم...توی یکساعت ده بار منو از این سر اتاق پرت کرده وکشیده اون سر اتاق وحشی شده‌...بود اما بیشتر شده

پیش مشاور برید  خیلی کمک میکنه!

۶ساله تنهایی اینقدر رفتم فقط یکبار اومد با مشاورم حرفش شد زد بیرون تا ی چیزی میشه میگه میرم فلانش میکنم اون بهت یاد میده