2777
2789
عنوان

خانوما خانه دار اهل ظروف

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 69 پست

من فقط آرکوپالارو گذاشتم دم دست چینی وبلوروملامینم دارم جمع کردم به نظرم یه دست شیک چینی یا ارکوپال بگیر برای مهمونی یه دست آرکوپال شیک وسبک بگیر برای دم دستی یه دستم بلور یا ملامین برای پارک وپیک نیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه تازه عروس که تا یکسال مهمون نمیره معمولا.سرویس قابلمه هم یه سرویس بسه یا چدن یا سرامیک. برا دم دست هم دو سایز قابلمه و یه تابه کافیه.من که ۴ساله خونمم خیلی از لوازم اصلا استفاده نشده.

دودست چینی ناقص 

دو دست ارکوپال ناقص 

یه دست گل سرخ البته ناقص 

دو دست کریستال  ناقص 

یه دست ملامین ناقص 

متفرقه شیشه  هم یک کم  دارم 

کلا همه وسایلامو بچه هام کوچک بودن ناقص کردن 😐😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
خونه تازه عروس که تا یکسال مهمون نمیره معمولا.سرویس قابلمه هم یه سرویس بسه یا چدن یا سرامیک. برا دم ...

اره قابلمه سایز کوچیک انوم دوتا فکر کنم به کار بیاد

بستگی به مهمون داره 

من تا حالا به جز خانوادهی شوهرم و خودم مهمون نداشتم که اونا هم جدا جدا بودن بیشتر وقتا شدیم ۱۱ نفر 

بخاطر همین من ظرف کم دارم 

یه سرویس آرکوپال ۱۲ نفره 

یه ۴ نفره سرامیکی که تازه خریدم از دیجی 😍🤪

یه شش نفره چینی که دم دستمه قبلا بلور دم دستم بود که اونارو جمع کردم 😐

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
من فقط آرکوپالارو گذاشتم دم دست چینی وبلوروملامینم دارم جمع کردم به نظرم یه دست شیک چینی یا ارکوپال ...

آره منم بلورام ۳ دست هستن گذاشتم برا پارک 

چطوری ناقص 😂😂😂😂😂😂بخر ناقص هارو ولشون کن سرویس بخر

خوبم  😂

تا بچه ها حسابی بزرگ نشن قصد خرید ندارم 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
اینم قشنگه ولی برای مهمونی کمه یه دست کمه

بستگی داره چقدر مهمون داشته باشین من ارکوپال دم دستی رو 24تایی گرفتم چینی رو 18نفره بلور و 6نفره ملامینم 6نفره یه سرویس 6نفره بلورم شوهرم اورد

اره خوب منم مهمونام فکر نکنم بیشتر از 12تا بشن

خب تو یه سرویس آرکوپال بخر ۱۸ نفره 

یه چینی بخر برا دم دستی ۶ نفره دیگه هیچی نخر