2777
2789
عنوان

خانما ميشه كمكم كنيد خيلي نگرانم

143 بازدید | 8 پست

امروز زيربغلمو شيو كردم درد ميكرد دست زدم دستم به چيز سفت خورد كه خيلي دردم گرفت همش فشار دادم تا ازش كلي چرك اومد سطح پوستم كاملا برامده شده درد ميكنه ممكنه غده باشه؟خيلي ميترسم برم دكتر پنج ماهه باردارم ٢٠ سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کورک زدی چیزی نیست نگران نباش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عزیزدل اگه بزرگ بااشه احتمالا دمل هستش...دمل هم اصلااااااااا ترس نداره ...بله دردناکه وتازمانی که تخلیه نشه!!!! حالاکه تخلیه شده دیگه ....خب طببعیه یکم پوستت برامده بشه خب تازه خالیش کردی دیگه....یه چندروزی بگذره کاملاخوب میشه...البته اگه کاملااتخلیه نشده  باشه ممکنه دوباره بعدچندروزنیازباشه خودت خالیش کنی...برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی بری دکتر....چیزی نیست حتی عطاریا پمادشودارن میزنی روش هم تخلیه میشه وهم خوب میشه....نگران نباش اصلا اصلا اصلا