مامان_آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1505 عنوان متخصص اطفال درشهر قدس 5186 بازدید | 8 پست سلام خانوما من بچم یبوست شده یه متخصص یا فوق تخصص خوب بهم معرفی کنید خداخیرتون بده خودم تازه اومدم اینجا بلد نیستم آدرس هارو معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤ 1398/02/04 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1505 تهران. معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
amirحسین عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 457 هومن اهنگر خیلی خوبه من بچمو بردم.سرقنات من خانم هستم اسم کاربریم پسرمه😍
مامان_آواکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1505 هومن اهنگر خیلی خوبه من بچمو بردم.سرقنات عزیزم شماره تماس داری ازش؟باید وقت قبلی بگیرم؟چندشنبه ها مطبه؟ معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
amirحسین عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 457 عزیزم شماره تماس داری ازش؟باید وقت قبلی بگیرم؟چندشنبه ها مطبه؟ ازاینترنت شماره شو بگیر من۲سال پیش وقای شهرقدس بودم میرفتم پیشش عالیه من خانم هستم اسم کاربریم پسرمه😍
عرشیا۹۷ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 3 درباره یبوست اگه تجربه دارین یا دکتر خوب در این ضمینه میشناسین معرفی کنین پسرم ۴سالش هست ممنونم
آرامشبخش عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 267 درباره یبوست اگه تجربه دارین یا دکتر خوب در این ضمینه میشناسین معرفی کنین پسرم ۴سالش هست ممنونم عزیزم بزای یبوست درمانش باید ریشه ای باشه ک رفع یشهقطعا میتونم کمکت کنم من خودم مادر دو تا کوچولو و کارشناس و درمانگر طب سنتی هستم