2777
2789
عنوان

خانمها یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 57 پست
عجب شوهر بی ملاحظه ایه،،،،،،قربون شوهر خودم

آخر بی فرهنگی هستی واقعا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخورده از شوهرت تعریف کن خواهر😴

بخدا جدی میگم ما پنج سال منتظره بچه بودیم شوهرم میگفت حتی لباساتم خودم میشورم تو فقط از جات تکون نخور 

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
رابطه برا زنه باردار مخصوصا تو ماه های آخر سمهههه اخه چقد شوهرت بی فهمه هووووف عصابم خورد شد

کی گفته سمه اتفاقا دکترا میگن ماه هشت ونه رابطه رو زیاد کنید تا دهانه رحم واسه زایمان راحت تر باز شه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
رابطه برا زنه باردار مخصوصا تو ماه های آخر سمهههه اخه چقد شوهرت بی فهمه هووووف عصابم خورد شد

من تا یه شب ققبل رفتن به بیمارستان و زایمانم بخدا رابطه داشتم ولی خب نمیدونستم وکسی هم بهم نگفته بود ۹ماه هروقت دلمون میخواست رابطه داشتیم و کارامو هم میکردم تقریبا چیزیمم نشد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
من باردار شدم شوهرم کله کارامو میکرد ظرفامم میشست از لحاظ زناشویی ام اصلا طرفم نمیومد چون میترسید ب ...

وقتی یکی داره از مشکلش حرف میزنه اصلا قشنگ نیست اینـحرفا...میتونی تاپیک جدا بزنی قشنگ تعریف کنی😊

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من باردار شدم شوهرم کله کارامو میکرد ظرفامم میشست از لحاظ زناشویی ام اصلا طرفم نمیومد چون میترسید ب ...

واقعا متاسفم برات .میدونی با این حرفت دل یه خانم باردار رو نسبت به زندگیش سرد میکنی نگی هیچی نمیشه ولی با گفتنت اتیش میندازی تو زندگی بقیه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )
بخدا جدی میگم ما پنج سال منتظره بچه بودیم شوهرم میگفت حتی لباساتم خودم میشورم تو فقط از جات تکون نخو ...

اخی بنده خدا دوس داشته بابا بشه نگران بوده.

عشقتون پاییدار.

دعا میکنم یه پسر خشکل گیرت بیاد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
عجب شوهر بی ملاحظه ایه،،،،،،قربون شوهر خودم

ت ام ک شوهرت عبوسه و همش سرت غر میزنه ک چرا کارای خونه رو نکردی😐😐اینو از تاپیکات فهمیدم 

حالا قربونش برو

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
من تا یه شب ققبل رفتن به بیمارستان و زایمانم بخدا رابطه داشتم ولی خب نمیدونستم وکسی هم بهم نگفته بود ...

منم همینطور اصلا رابطه هیچ ربطی به بارداری نداره اینا همش حرفه باید احتیاط کرد ولی قطع رابطه اشتباه محضه

کی گفته سمه اتفاقا دکترا میگن ماه هشت ونه رابطه رو زیاد کنید تا دهانه رحم واسه زایمان راحت تر باز شه

دکترا غلط کردن من بچه خالم بخاطر همین موضوع نزدیک بود سقط شههههه برا اونایی ک دهانه رحمشون بازه یا بچه پایینه اصلا خوب نیست درضم ممکنه عفونت بگیرن و موقع زایمان اگ طبیعی باشه ب بچه منتقل شه

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
زیاد خودتو درگیر کارهای خونه نکن‌ بذار بعضی روزها خونه نامرتب و کثیف باشه

خب غر میزنه 

با پسرم دعوا میکنه که این چه وضعشه 

مجبورم تمیز کنم 

البته اگه اینکاررارو نکنه بهترین همسره ولی این رفتاراش اذیت میکنه

من تا یه شب ققبل رفتن به بیمارستان و زایمانم بخدا رابطه داشتم ولی خب نمیدونستم وکسی هم بهم نگفته بود ...

گلم همه مثه هم نیستن ک