2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد دورگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 35 پست

ببینین باباش کرده ازدواج با خانم اول بسیار سنتی بوده بعد که میره ترکیه عاشق خانم ترک میشه با هم ازدواج می کنند الان هم اون خانم سالها مرده البته

من شماره  ۱ :اسیر شدیم این وقت شب. من شماره ۲ :دهنتو ببند....دهنتو ببند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه نی نی سایتی شوهر ایتالیایی امریکایی هندی اسپانیایی عرب المانی پیدا کردن خیلیم راضین دست از ایت تعصبات بردارن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

خوب میدونین پسره تو یه پاسکاری خانوادگی بزرگ شده یعنی وقتی بچه بوده پیش خالش زندگی میکرده و باباش هم اصلا بوش رو در نیاورده بوده که یه زن دیگه داشته بعدا لو میره کلاس اول که بوده باباش میارتش ایران هیچی دیگه غوغا میشه

بستگی به فرهنگ خانواده و قومیت عروس داره

ترک ها و کردها بسیار نزدیکن به هم 

ولی باید در نظر داشت که بعضی قومیت های ایران شاید نتونن با کردها و ترکها خوب اختلاط کنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ما شیرازی هستیم البته هم دوست من و هم اوشون تحصیل کرده هستند ولی خانواده دوستم یه خورده سخت گیر هستن و میگن چرا باباش همچین کاری کرده؟

من باشم قبول نمیکنم بچه بودم یه دعواازکرد دیدم الانم میترسم ازشون

منم خودم خیلی از کردا میترسم حتی این پسره رو جمعا سه بار رودر رو باهاش حرف نزدم با وجود اینکه با دوستم مثل خواهر میمونیم