2777
2789

سلام. نوزاد ۶ روزم زردی داره، دو روزه میبرمش آزمایش ۱۱.۵ . دکتر دارو داده خودمم شیر خشت دادم از دیشب و امروز صبح، ترنجبین هم دو بار اینا دادم. پایین نمیاد. راهکار دیگه ای بلدین بگید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایکی دوباردادن که جواب نمیگیری 

بایدحداقل تایه هفته بدی 

که واقعامعجزه میکنه 

من به بچه هام دادم

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

به بچت هیچی نده چقدر خیره هستین .

خانم اومده بود بیمارستان ترنجبین داده بود کلیه های نوزاد از کار افتاده بود

هیچی خوبش نمیکنه جز شیر شیر شیر هر شیر بده عوضش کن .

دمای خونه دما سنج بخر بزار ۲۴ باشه یک بلوز و شلوار فقط تنش کن نه کلاه و دستکش و جوراب هیچی . دو روز این کارارو بکن خوب میشه منم تازه زایمان کردم اینطوری خوب شد نزاشتم هیچی اطرافیان به بچم بدن.

راستی خودت تا میتونی لیمو شیرین  بخور 

خداروشکر

شیر خشت وترنجبین رو مثل دارو هر 8ساعت یه چایخوری به بچه بده

چون سرده دلپیچه میاره

هواشو داشته باش

خودتم ببند به لیمو شیرین

من تو 8روز 75کیلو لیموشیرین رو اب گرفته خوردم

ولی خوب سردی بود دیگه

خواهرزاده دوهفته پیش متولد شد روز دوم زردی بالا آورد بردیم دکتر گفت زیر لامپ بزارین و...اگه بیشتر شد بیارین بستری ...بردیم حجامت پشت گوششو خراش دادن اندازه یک قطره خون اومد بیرون همون لحظه خوب شد خدارو شکر ...شیر خشت ترنجبین هم دادیم خوب نشد ...ولی یک خواهرزاده دیگم باهمین شیر خشت ترنجبین خوب شد ...ببر لاله گوششو خراش بدن طب سنتی

راس میگه ب بچت چیزی که دکتر داده بده چیزی نده که ضرر داره و نمیدونی .

یکی از فامیلامون ابه خیار برا زردی بچه میداد بچه ی طفلک  سردی میکرد .

ندین .کلم و نوره لامپ بهترینه لامپه زرد قدیما بود فک کنم از اونا .

من چند روز پیش رفتم عطاری شیر خشت بگیرم..اول که فهمیدم قطره شیر خشت اومده توی دارو خانه ها هست و دیگه نیاز تیست از عطاری بگیری و توی اب حل کنی.. بعدشم عطاری گفت بهتر از همه حجامت لاله گوشه که خیلی خوبه و از همون لحظه که حجامت انجام نیشه زردی بچه رو به بهبودی میره.. عطاریه میگفت یه نفر عوس بچش رو گذاشته بود که چهرش زرد زرد بود..از دو روز بعد بچه ش هم عکس گذاشته بود که بچه رنگ و رو گرفته بود و زردی از بین رفته بوده

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟