2777
2789
عنوان

ارث بهم نمیرسه

876 بازدید | 26 پست

سال 92پدرم فوت شد قبلش که فوت بشه حیاطو زد به اسم برادر ناتنیم درواقع پدرم وصیت کرد حیاط نصف بشه یعنی تقسیم بردو منو مادرم و خواهرم یه سهم اون تنهایی یه سهم حالاهم به وصیت پدرم گوش نکرد و بعد 6سال هنوز نداده ماهم امیدی نداریم چون حیاط به اسم اونه و تا الان اقدام قانونی نداشتیم میشه کمک کنید وراه حل هایی بدید واقعا مادرم احتیاج داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه پررو هست داداشت 

من بودم قانونی اقدام میکردم بعدشم مادرت حق داره مهریشو از پول خونه برداره 

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

یعنی کل خونه روکردین به نامش؟اگه اینجوری باشه بجزاینکه خودش وجدان داشته باشه نصفشوبهتون بده وگرنه که ازلحاظ قانونی خونه برای کسیه که سندبنامشه .من نمیدونم این پدرومادراکی میخوان بفهمن که دختربدبخت هم اولاداوناست ن همسایه

خدایاشکرت

این چه کاری بوده پدرت کرده

چرا زده به نامش؟؟؟؟ 

شماهاخانواده اش نبودید؟؟؟ 

بعدشم شما و مادر و خواهرت یه سهم بعد پسری که از یه زن دیگه داشته هم یه سهم😑

چقدر ناعادلانه خدا رحمتش کنه

اگر به اسمشه هیچ کاری نمیتونید بکنید

.Pain🔥you made me a believer

واقعا امیدی نیس

متاسفانه خیر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)