2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس واسه هر نفر حداقل دو دست 

حوله 

شونه و لوازم شخصی

ناخن گیر 

نوار بهداشتی واسه خانما واسه موقعیت های احتمالی 

پتو مسافرتی 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

چادر

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عزیزم تو رو خدا رفتی حرم به این نیت ها واسم دعا کن خیلی تو شرایط بدیم🥹

لطفا به نیت اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و زن داییام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر گونه ظلم و بدی در حق من و عزیزانم کردن به خودشون برگرده و هیچ ظلم و ستمی دیگع در حق من و عزیزانم نکنن و زورشون به من و عزیزانم نرسه😭

و لطفا به نیت خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم😭

و لطفا به نیت اینکه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمهام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام هر شر و مکر و نقشه و حیله و ظلم و بدی و کتک و تهمت به من و عزیزانم زدن به خودشون برگرده هر چه زودتر و دیگه اصلا زورشون به من و عزیزانم نرسه اصلا🥹🙏😭