2777
2789
عنوان

به نظرتون من میتونم طلاق بگیرم

1296 بازدید | 82 پست

دیگه تحمل زندگی کردن ندارم شوهرم فحاشی میکنه کتکم زد دیشب الان همه جام درد میکنه دوست دارم طلاق بگیرم اما بچه دارم یه ادم منطقی بگه چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده ات پشتت هستن؟ حداقل شکایت کن ازش  

بچه اگر کوچیک باشه تا ۷ سال با شماست 

کافیه همسرت بفهمه جایی نداری بری اونوقت دیگه دلیلی نمیبینه رفتارش رو تغییر بده 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

بخاطر  بچه میخوای کتک بخوری و فحاشی بشنوی؟بچت بزرگ بشه شوهرت اونم میزنه به اونم فحاشی میکنه بعد بچت از تو طلب خواهی میکنه که تو که دیدی اینجوریه چرا موندی ؟هم خودتو نجات بده هم بچتو بگو امنیت جانی ندادیم 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
واقعا بچم دلم برا اون میسوزه دیشب میخواستم برم گریه میکرد که من هردوتون دوست دارم

تو اون زندگی و تنش و دعوا ببشتر دلت واسه بچت بسوزه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
خانواده ات پشتت هستن؟ حداقل شکایت کن ازش   بچه اگر کوچیک باشه تا ۷ سال با شماست  کافیه ه ...

اره اما هردو پیر ومریضن شوهرمم از هیچی فروگذار نمیکنه خانواده شری دارن میترسم طوریشون شه اما الانم دلم داره میترکه نمیتونم دیگه واقعا

اگر شاغلي، يا تو زمان كم ميتوني شاغل بشي ، جدا شو 

اگر نه ، بمون سعي كن مدارا كني و همزمان مهارتي ياد بگيري كه بتوني استقلال داشته باشي 

بدون استقلال مالي بايد هي هر ماه دنبال پليس و دادگاه و نفقه باشي و دستت جلوي بابات دراز باشه براي هزينه هاي بچه يكي ديگه كه منطقي نيست

طلاق بگیر مهریتم حتمااا بگیر مردکه جلبک بیخود میکنه دست رو زن بلند میکنه 😤😤 بچتم بده به خودش

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
تو اون زندگی و تنش و دعوا ببشتر دلت واسه بچت بسوزه

به خدا میسوزه دیشب که با دستای کوچیکش منو ناز میکرد هزار بار خودمو لعنت کردم که چرا با اینکه از اولم زندگی نداشتم این طفل معصومو دنیا اوردم