سلام دوستان .یکی از اشنایان میخواد یه مهمونی زنونه بگیره تو پارک .منم اصلا راحت نیستم و دوس ندارم شرکت کنم همسرمم هم راضی نیست .چطوری محترمانه دعوتشو قبول نکنم که ناراحت نشه😥وبفهمه که من اینجور مهمونیارو دوس ندارم .ممنون میشم راهنمایی کنید
خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر خود را به خدا بسپار❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی اشنایی نزدیک داریم .مطمینم زنگ میزنه و همسرم تو رو دربایستی قرار میگیره😔
خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر خود را به خدا بسپار❤
همسرم به من میگه نرو یه بهونه بیار .میخوام بفهمه که کلا من مهمونی زنونه دوس ندارم
مگه مهمونی زنونه هم تو پارک میگیرن اخه؟؟؟؟ بگو جایی دعوت دارم یا چمیدونم وقت دکتر دارم از قبل
منم اولین باره میشنوم😂
بعد که ازت پرسید چرا نیومدی بگوو یه مشکلی پیش اومد
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اییی منم متنفرم. بعد دورهم تخمه میشکنن و چای میخورن انگار سواحل انتالیا هستن لب دریا پاشونو دراز کرد ...
منم از همین خوشم نمیاد