2777
2789
عنوان

کرمک

264 بازدید | 9 پست

سلام دوستای خوبم

چند ماهی میشه کرمک وارد خانواده سه نفره ما (من و شوهر و احتمالا پسرم) شده

چند دوره قرص هم مصرف کردیم

شستشوی ملافه ها با اب داغ و تعویض لباس زیر و .... هم انجام دادیم و خوب شده بودیم ولی امشب بازم من کرم دیدم 😣

راه حلی دارید؟

ممنون ازینکه وقت میزارید

کجا دیدی؟؟

پرنده دارید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعن نیستم اما سیر و پیاز خام تو وعده ی غذاییتون بزارین

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
پرنده نقشی در انتقال کرمک نداره.

اتفاقا داره. دختر خواهرشوهر من داشت.خوب نشد تا وقتی قناریها رو از خونه بردن. البته اولین حدس خود دکترم همین بود

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

پرنده که نه 😅😅😅 ولی با عرض معذرت در مدفوع دیدم

معمولا با قرص دوره ای که همه تو یه تایم میخورن خوب میشن که  

این انگل در بچه ها به خصوص در مهد و مدرسه خیلی شایع هست. راه حل که باید دوباره درمان را با فاصله دو هفته تکرار کنید. ناخن ها کوتاه باشه و شستشوی دستها و  نظافت شخصی به شدت رعایت بشه. اسباب بازیهای بچه را حتما با دقت بشورید و در فاصله دو درمان دور از دسترس بچه قرار بدید‌. در اون دو هفته جارو کشیدن و گردگیری هر روز انجام بشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اتفاقا داره. دختر خواهرشوهر من داشت.خوب نشد تا وقتی قناریها رو از خونه بردن. البته اولین حدس خود دکت ...

چون درس انگل شناسی داشتم، می دونم که حیوانات نقشی در انتقال کرمک ندارند. اما ممکنه تخم های کرم، قفس پرنده را آلوده کرده بودند. چون تخم ها با گرد و غبار به راحتی جا به جا میشن.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم