2777
2789
عنوان

کسی که زایمان اولش طبیعی بود زایمان دوم نمیتونه سزارین بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست

فقط اونایی که طبیعی زایمان کردن میفهمن استاتر چه میگه.واقعا سخته.خیییییییلیی،یسر رفتیم اون دنیا و برگشتیم البته با دست پر😀😀

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

حالا شما باردار بشو 

شاید اصلا بچه دوم بریج بود و مجبور به سزارین شدی و یا هر چیز دیگه ای 

من خودم اولی طبیعی دومی سز شدم

البته کلا هر دو مدل افتضاح هستش   بخصوص اگر بد زا باشی

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما باردار بشو  شاید اصلا بچه دوم بریج بود و مجبور به سزارین شدی و یا هر چیز دیگه ای  ...

واقعا؟؟درده سزارین مگه قابله مقایسه هستش با طبیعی؟؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
زایمان اولت چرا بد بود؟؟

بچم تو کانال زایمان گیر کرد و من زورشو دیگه نداشتم من از هوش میرفتم به زور به هوشم میاوردن امکان سزارینم دیگه وجود نداشت چون بچه تو کانال زایمان بود و پایین...ضعف بهم غلبه کرده بود بعد از بیست و هشت ساعت با وکیوم بچه رو بیرون کشیدن اما به خاطر پارگی زیاد و خون زیادی که از دست داده بودم دیگه به هوش نمیومدم بعد از هفت روز بیهوشی و تزریق پی در پی رفتم بخش و یه هفته ام اونجا بستری بودم و.....بگذریم...الانم که تیر ماه پسرم دو سالش تموم میشه من هنوزم اون آدم قبلی نشدم...ضعیف...مردنی...شیرمم با داروهای ضد عفونت خشک شد..

بچم تو کانال زایمان گیر کرد و من زورشو دیگه نداشتم من از هوش میرفتم به زور به هوشم میاوردن امکان سزا ...

اخی چه تجربه ی بدی داشتی واقعا. حق داری ک دگ بخوای سزارین بشی. 

علت اینکه بچه تو کانال گیر کرد چی بود؟؟

بچم تو کانال زایمان گیر کرد و من زورشو دیگه نداشتم من از هوش میرفتم به زور به هوشم میاوردن امکان سزا ...

وای خدا بعد از ۲۸ ساعت؟؟؟؟من کلا ۸ ساعت بود ولی واقعا مردمو زنده شدم و پسرم هم ۳۹۰۰ بود.خب بزار چند ساله دیگه بچه دوم رو بیار چرا الان میخوای اقدام کنی؟؟

واقعا؟؟درده سزارین مگه قابله مقایسه هستش با طبیعی؟؟؟

هر دوش خیلی بد بود 

من طبیعی ام از ساعت 7 صبح طول کشید تا 12 شب و با چه وضعی زایمان کردم و حسابی هم بخیه خوردم

دومی سز شدم سر بیهوشی خیلی اذیت شدم مواد بهم نمیساخت و بعدش هم از درد پدرم در اومد 

وقتی بلندم کردن از رو تخت برای بار اول از درد خالم به هم خورد و بی هوش شدم ،دو تا دو تا سرم بهم زدن تا به هوش بیام تمام رگ هام پاره شد ،دو روز تو بیمارستان بستری شدم بعدشم که بماند از درد بخیه ها و ...

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
وای خدا بعد از ۲۸ ساعت؟؟؟؟من کلا ۸ ساعت بود ولی واقعا مردمو زنده شدم و پسرم هم ۳۹۰۰ بود.خب بزار چند ...

تو یه شهر دور زندگی میکنم بچم خیلی تنهاست هر بچه ای تو خیابون میبینه میگه مامان مامان نی نی عاشق بجه هاست هیچ دوستی نداره

وای خیلی اذیت شدی منم سر طبیعی ام میرفتن و می امدن سرم فشار میزدن ،من از درد بیهوش میشدم می گفتن چرا ،باید کمک کنی تا بچه بیاد 

میگم هر دوش خیلی بده