fatemeh5687 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2279 عنوان سوال درمورد آزمایش ذخیره تخمدان 192 بازدید | 2 پست سلام خانوما جواب تمام آزمایشات مربوط به ذخیره ی تخمدان دوسه روز بعد از تزریق آمپول های گونال اف و hmg معتبره؟ لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢 1398/02/04 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااااپرک عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 652 سلام عزیزم .ایشالا ک حال دلت خوب باشه .تاپیکاتو خوندم بخدا از بس گریه کردم الان چشام باز نمیشه سرم درد میکنه خیلی خیلی ناراحت شدم واست الان همینا هم مینویسم گریه میکنم خدا بهت صبر بده خیلی خیلی سخته ؛منم یه دختر دارم ۱۶ ماهشه اسمشم زهراس کلا میخوندم تاپیکتو میفهمیدم حالتو ک چقد الان واست سخته اونم بچه اول.الان حامله شدی یا نه؟؟
fatemeh5687 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2279 سلام عزیزم .ایشالا ک حال دلت خوب باشه .تاپیکاتو خوندم بخدا از بس گریه کردم الان چشام باز نمیشه ... سلام عزیزم ممنون از همدرید ببخش که ناراحتت کردم....والا اقدام کردم اما فعلا نشدم لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢