2777
2789
عنوان

آخه یهو ۴۵ ملیون اضافه شه!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 36 پست
ای کاش یکی بود که به این اجاره ها سرکشی میکرد...آخه چه وضعشه؟😕

ما دنبال خونه ایم که بخریم شوهرم میگه بدیم‌ رهن خودمون اجاره بشینیم هرچی میگم پایینتر بخر خودمون بشینیم‌توش از اجاره نشینی خلاص شیم‌قبول نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دنبال خونه ایم که بخریم شوهرم میگه بدیم‌ رهن خودمون اجاره بشینیم هرچی میگم پایینتر بخر خودمون بشی ...

خداروشکر عزیزم.پس شما از ما یه قدم جلوتری☺

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
خیلی...با این وضع ما مستاجرا چجوری رو پا وایسیم؟چجوری پیشرفت کنیم آخه؟😔

هرکس قبل از این گرونیها  خونه خرید  یه دسته زد و سرمایش چند برابر شد  ماها که هیچ  غلطی نکردیم عمراً بتونیم  حالا حالا  کاری پیش ببریم 

بجا پیشرفت پسرفت  میکنیم  متاسفانه☹🙁🙁🙁

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بااین چیزی که گفتی ترسیدم معلوم نیست صاحبخونه ی ما چه خوابی برامون دیده

من قیافه م اون لحظه این شکلی شد 😲...خیلی بی انصافیه

هرکس قبل از این گرونیها  خونه خرید  یه دسته زد و سرمایش چند برابر شد  ماها که هیچ &nb ...

دلم میشکنه وقتی به ایناش فکر میکنم😢💔

خیلیه خب😔 چرا باید اینجوری باشه

ما گفتیم 35 میدیم میخوای تمدید کن نمیخوای بلند میشیم مگه تو یه سال ادم چقدر پس انااز داره که بخواد 50 تومن بده به صابخونه ولی اونام حق دارن میگه خونه من پارسال 600 ملیون ارزشش بود امسال شده یک و نی میلیارد