2777
2789
عنوان

خانمهای باردارلطفا کمک

161 بازدید | 18 پست

سلام نه هفت باردارم دوهفته پیش سونوشدم همه چیزخوب بودازدیروزترشحم تیره شده مایل به قهوه ای روشن باعرض معذرت واژنم خیلی خشک شده دردیم ندارم چندروزه دیگه ویزیت دارم البته اینم بگم ازاول بارداری شیاف استفاده میکنم خیلی میترسم خدای نکرده قلبش نزنه یا دیگه رشدنکنه کیا تجربه داشتن لطفا جواب بدین ثواب داره

من خودم لکه های کمرنگ داشتم که دکترم گفت چیزی نیست عفونت داری بخاطر همین برای اطمینان چهارتاامپول نوشت که جلوی پاره شدن کیسه اب وبگیره شیافم دادخداروشکر چیزی نبود بلاخره سنگینتر شدی رحمت فشاراومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مشکل شمارو دارم هفته ی ۷ رفتم قلبش تشکیل شده بود دقیقا چن روز بعدش دچار لکه بینی شدم لکه های قهوه ایه تیره بعدم خونریزی! از ترسم رفتم دکتر سونو شدم قلبش میزد بهم شیاف و امپول پروژستورن داد گفت خونریزی پشت جفت داری شنبه آمپولم تموم میشه میخوام دوباره برم سونو چکش کنم ببینم هستش هنوز خیلی نگرانم .شنبه میشه ۸ هفته و چند روز

برو دکتر حتما.منم لکه بینی داشتم.نرفتم ولی خدا رو شکر طوری نشد.ولی خیلی ها تعریف میکنن ما اهمیت ندادیم ضرر کردیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
اگه خدای نکرده درد کمر یا شکمم داشته باشی و شدید تر بشه خطرناکه...ان شاالله که مشکلی نیست

فعلن نیس نمیدونم چرایهویی واژنم خشک شده میترسم شنبه وقت ویزیت دارم چقدرمادرشدن سخته خدایا

عزیزم منم مشکل شمارو دارم هفته ی ۷ رفتم قلبش تشکیل شده بود دقیقا چن روز بعدش دچار لکه بینی شدم لکه ه ...

خانمی من خیلی ببخشیداخودم پاک کردم اونجوری بودخیلی کمه درضمن من شیاف وآسپرین مصرف میکنم ایشالا ک هممون بسلامتی این روزاروسپری کنیم

خانمی من خیلی ببخشیداخودم پاک کردم اونجوری بودخیلی کمه درضمن من شیاف وآسپرین مصرف میکنم ایشالا ک همم ...

اره منم فقط موقع خشک کردن لکه بینی دارم ولی یه شب خواب بودم پاشدم خون دیدم که بعدش رفتم سونو جنین سالم بود قلبش میزد و دکتر گفت بخاطر خونریزی پشت جفته.حالا چون آمپول میزنمو هنوز لکه میبینم میخوام شنبه بازم برم سونو ببینم بچه هستش یا...