2777
2789

سلام دوستان.من متولد سال 68هستم.واسه کنکور 98آماده نیستم،اما میخوام واسه کنکور سال 99 امتحان بدم و میخوام این رشته رو تا دکترا ادامه بدم.الان سن من تا اون موقعه مشکلی نداره؟واسه سن کارشناسی ارشد و دکترا چی؟پرستار بشم میشه هم سرکار برم هم درسمو ادامه بدم؟خیلی به این رشته علاقمندم،اول واسه علاقمه دوم آینده کاریشم.

ممنون میشم منو راهنمایی کنید..☺🌷

من دانشجوی پرستاریم

ربطی ب سنت نداره

کارشناسیو گرفتی میری ارشد

فقط اینکه رتبه خیلی پایین باید بیاری

حتی وازشه ازاد

دیگ مث قبل نیس ک ازاد راحت بود

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .از لحاظ سن که صد در صد مشکلی نیس 

ولی پرستاری خودش کفایت میکنه فکر نکنم بخواد بری سرکار دیگه

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ازاد مثلا تا چنده منطقا دو باس بگیره یعنی

تراز بالای ۷۸۰۰

میشه رتبه زیر ۶۰۰۰

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

منم دقیقا شرایط شما رو دارم، همسنیم و میخواستم برای کنکور سال بعد همین رشته رو بخونم

خیلی تحقیق کردم، از این تصمیمم منصرف شدم

تصمیم گرفتم تو رشته خودم موفق بشم

به نظرم خیلی دیر شده

ز صفر شروع کردن خیلیی سخته

تا اون موقع هم سنمون خیلی میره بالا

برای استخدام شدن هم شرایط سنی داره

که تضمینی هم نیست اون موقع میتونیم واقعا مشغول به کار بشیم یا نه

ن خواهرم تراز بالای ۷هزار امسال کرمان تا رتبه۳۳هزار گرفت پرستاری ازاد یعنی تراز۷هزار

من خودم کنکور دادم

پارسالم دادم

با ۷۰۰۰ امکاان قبولیت فقط با سهمیه هس

اونام جاهای دور افتاده و با امکانات کم

بقیش خیال بافیه

من خودم ۸۰۰۰ بود ترازم

بعد ۷۰۰۰ هم باشی باز میری تو ذخیره ک ذخیره هم پذیرشش سخته

من خودم کنکور دادم پارسالم دادم با ۷۰۰۰ امکاان قبولیت فقط با سهمیه هس اونام جاهای دور افتاده و با ...

ن پارسال خودم با تراز هفت هزار وصدازاد کرمان اوردم نرفتم ربطی ب خیال بافی نداره سهیمم نداشتم

ازادو‌میگما ن ملی  عزیزم میشه درصداتو‌بگی😭

منم دارم ازادو میگم البته من ترازم ۸۲۰۰ بود

اون قبلا بود ک حتی با ۶۰۰۰ هم قبول بودن

پارسال واویلا بووود وااویلاااا امسالم سخت تر تر تر میشه پذیرش

البته دولتی میاوردم ولی فقط پزشکی زدم فک میکردم بین الملل بیارم

فک کنم بحث تاپیکو عوض کردیم 

اینجا درصدرا رو بگم؟

ن پارسال خودم با تراز هفت هزار وصدازاد کرمان اوردم نرفتم ربطی ب خیال بافی نداره سهیمم نداشتم

۷۱۰۰ میشه ولی جایی ک قبول میشی واقعا امکانات نداره

یکمم شانس میخاد😀

یکی از دوستام بعد ی سال برگشت😩

من دانشجوی پرستاریم ربطی ب سنت نداره کارشناسیو گرفتی میری ارشد فقط اینکه رتبه خیلی پایین باید بیا ...

پس چرا توی این میگن تا سن 35سالگی استخدام میکنن...منظورتون واسه ارشد ودکترا سن مهم نیس؟