2777
2789
کی گفته سرامیک ۵۰،۶۰تومنه لمینت۲۰۰تومنه متری

آره بابا کلی فرقشه.  من خودم خیلی پارکت دوست داشتم شوهرم اصرار داشت نه سرامیک بزنیم یه مدل طرح پارکته با ابعاد پارکت زدن خیلی شبیه پارکته من میگفتم نهههههه باییید پارکت کنیم مگه میشه سرامیک شبیه پارکت باشه. وقتی رفتیم دیدیم خوشم اومد بعدش اصلا فکر نمیکردم اینقدر شبیه بشه حالا برم خونه عکسشو قراره واسه دوستمون بزارم ببینه. 

آره بابا کلی فرقشه.  من خودم خیلی پارکت دوست داشتم شوهرم اصرار داشت نه سرامیک بزنیم یه مدل طرح ...

منم لایک کن

اخه ماداریم خونه میسازیم منم میگم پارکت کنیم یه جارفتیم سرامیک بود عین پارکت ولی اونم همون متری۱۶۰بود

امضا ندارم انگشت میزنم☝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خونت کوچیکه سفید باسع

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
یعنی چجوری میشه عکس بدی؟ واسه چه شرکتیه؟

برم خونه میزارم عزیزم.  ایران تولید میشد ولی رنگ روش آلمانی بود.  شرکتش دیگه نمیزنه اون طرحو خودمون 200 متر خریدیم آقا 170 متر بیشتر نداشت یه هفت هشت مترم داخل شهر بین همکاراش و کارخونه و.... زنگ زد گشت واسمون پیدا کرد بقیشم گیر نیاورد کارخونشم زنگ زدیم گفت رنگش ایرانی نیست اوضاع هم خرابه دیگه وارد نمیشه، دیگه بقیه پولشو داد بهمون.

منم لایک کن اخه ماداریم خونه میسازیم منم میگم پارکت کنیم یه جارفتیم سرامیک بود عین پارکت ولی اونم ه ...

چه گرون.  ولی خواستی سرامیک بگیری حتما کالیبره و پرسلان بگیر یعنی برشهایی که دادن خیلی دقیقه که کنار هم میره درزش خیلی کم دیده میشه.  اگه کاشیکاری کارش عالی باشه که اصلا درزاش دیده نمیشه. و اینکه هر جا میری ببینی از هر مدل خوشت اومد حتما سه چهارتا سرامیک بگو کنار هم بزاره هم درزشو هم طرحشو ببینین چون خیلی جاها دیدیم سرامیک کنار هم که میذاشتیم خیلی زشت میشد یا درز بینش مشخص بود. 

استارتر این عکسا زیاد خوب نیفتاده گوشیم بد عکس میگیره رنگشم خیلی قشنگتره از اینه.  اومدی بگو یه ...

مبارکتون باشه قشنگه. بفرست عزیزم اومدم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی