2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هرچی برمیداری سفید برندار مامان من اشکش درومده الان طی میزنه دو دقیقه بعد انگار سالهاست تمیز نش ...

اخه رنگ تیره خونه رو کوچیک جلوه میده

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
خیلی قشنگه

آره عین پارکته خیلی شبیهه.  بندکشی هم بینش نمیشه یا اگه بشه خیلی کمو رنگ خودش بگین بزنن اصلا درزاش هم دیده نمیشه. دیگه عین پارکت بعد یه مدت خراب نمیشه. ابعادشم عین پارکته از اون سرامیک مربع ها نیست. 

من قبول ندارم.کوچیک و بزرگ نشون دادن اهمیتی نداره.در متراژ که تغییری ایجاد نمیشه.اگه برنامه خانه های رویایی رو ببینی میبینی بیشتر کف و تیره میکنه.دیزاینر حرفه ای هم هست

نه بابا ربطی نداره بیشتر دکوراسیون خونه و رنگ دیوارها مهمه. من که ترجیح میدم خونه کوچیک نشون بده ولی یچیز قشنگ و با دلخواه خودم بردارم. اونی که عکس گذاشتم خیلیییییی تیره نبود معمولی بود.  رنگ روشن یا سفید بگیری هم دیوونه میشی یدونه مو بیفته مشخصه.  من خونه قبلی رنگ سفید داشتم خسته شدم از تمیزکاری. ولی بهت پیشنهاد میدم این طرح پارکتارو بگیری با ابعاد پارکت نه مربع. حتما کالیبره و پرسلان باشه سرامیکت 

آره عین پارکته خیلی شبیهه.  بندکشی هم بینش نمیشه یا اگه بشه خیلی کمو رنگ خودش بگین بزنن اصلا در ...

میشه از نزدیک ازش عکس بگیری

نه بابا ربطی نداره بیشتر دکوراسیون خونه و رنگ دیوارها مهمه. من که ترجیح میدم خونه کوچیک نشون بده ولی ...

متری چند خریدین شما

متری چند خریدین شما

ما تابستون یعنی قبل گرونیا خریدیم  متری 38 تومن. همونموقع پارکت بود متری 70،80 به بالا. خودم قصد داشتم پارکت کنم ولی دیدم این سرامیکا خیلی شبیه پارکته و چون سطح آشپزخونه و پذیراییم یکی بود نمیتونستم واسه آشپزخونه پارکت بزنم خراب میشد یا اگه فقط پذیراییو پارکت میکردم دو رنگ میشد. این هم عمریه هم ارزونتر. این شد که سرامیک گرفتیم. ولی خیلی گشتیم که طرحی بگیریم که درز بینش دیده نشه و شبیه چوب باشه

یعنی هر جا میرفتیم میگفتیم چند تا سرامیک بیار بزار کنار هم ببینیم درزش چطوری میشه اگه میگفتن همین یکیو داریم حتی اگه از طرحشم خوشمون میومد نمیگرفتیم. چون بعضی کاشیا تکی خیلی خیلی قشنگ بودن اما همین که میذاشتیم کنار هم افتضاح میشدن