2777
2789
عنوان

بچه ها انگشت شست بچم باعکس

1755 بازدید | 27 پست

سلام انگشت شست ورم کرده قرمزشده کنارشم‌یه کم عفونت کردع چیکارکنم فردا میبرمش‌دکتر پمادکلوتریمازول بزنم روش خوبه؟؟بچم‌یه سالشه

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی انگار عفونت کرده. خوب الان ببرش دیگ چرا فردا . زنگ بزن دکترا الان مطبن همشون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

فکر کنم ناخنشو بد گرفتی فرو رفته تو پوست باعث عفونت شده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

عزیزم عفونت کرده انگشتش احتمالا از کنار ناخنش یه کم کنده شده اب کشیده خیلی درد میکنه این طوری شب یکم ارد و اب رو قاطی کن یعد روغن داغ کن بریز رو خمیر ورز بده  بعد ببند به انگشتش تا صبح بمونه چرکشو میکشه بیرون اگه تونستی با یه سوزنی چیزی سوراخ کن چروش بیار بیرون البته بعد از گزاشتن خمیر

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

همین الان ناخن منم اینجوریه البته من طاقت داشتم ناخن کنارشو برداشتم و سوراخش کردم عفونتشو خالی کردم خیلی درد داشت یه کپسول چرک خشک کن هم ریختم روش فعلا بهتره

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.

موقع گرفتن ناخنش حتما ناخنگیر رو با الکل ضدعفونی کن 

طفلکی خیلی درد داره عزیزم😔

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
موقع گرفتن ناخنش حتما ناخنگیر رو با الکل ضدعفونی کن  طفلکی خیلی درد داره عزیزم😔

اره خیلی بهونه میگیزه😔

همین الان ناخن منم اینجوریه البته من طاقت داشتم ناخن کنارشو برداشتم و سوراخش کردم عفونتشو خالی کردم ...

واسه بچه‌کپسول طوریه؟

عزیزم عفونت کرده انگشتش احتمالا از کنار ناخنش یه کم کنده شده اب کشیده خیلی درد میکنه این طوری شب یکم ...

مرسی چه آردی باشه تاصبح ببندم