2777
2789

شوهرم با یه زنی رابطه داره اصلا نمیخوادم کلا رابطمون بهم خورده هیچ جوره درست نمیشه خانوادشم از خداشونه من برم ,از یه طرف میگم حسرت تو دل همشون بذارم زندگیمو خراب نکنم از یهطرف خسته شدم شوهرم ۵ماهه ناهار شام نمیاد خونه صبح میره دوسه نصفه شب میاد خونه بیش از حد رفیق بازه دوماهه شمارمو گذاشته سره اشغال که زنگ نزنم بنظرتون چیکار کنم 

مشاوره رفتی ؟ مهریه داری ؟

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره رفتی ؟ مهریه داری ؟

مشاوره رفتم فایده نداره مهریه ۲۵۰تاس چه فایده ۵،۶ماه یدونه باید بده اونم از خدا درآمدش خوبه ولی برای منو بچم هیچی نیس فقط خرجه هرزگیاش میکنه

تا الانم زیادی تحملش کردی

بچه رو بده و برو ببینم بایه بچه چطور میخاد بره رفیق بازی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تا الانم زیادی تحملش کردی بچه رو بده و برو ببینم بایه بچه چطور میخاد بره رفیق بازی

میده ننش نگه میداره پارسال ۷ماه قهر کردم دو ماه بچرو دادم بهش مامانش نگهش میداشت

مادرادلشون نمیادبچه اذیت بشه والا راهش اینه 

فکرکنم من ازون بی رحمام

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مشاوره رفتم فایده نداره مهریه ۲۵۰تاس چه فایده ۵،۶ماه یدونه باید بده اونم از خدا درآمدش خوبه ولی برای ...

کدوم شهری ؟ اگر قم هستی من ادرس یه مشاور بهت بدم .اگرم تهرانی بگو بازم ادرس بدم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
مشاوره رفتم فایده نداره مهریه ۲۵۰تاس چه فایده ۵،۶ماه یدونه باید بده اونم از خدا درآمدش خوبه ولی برای ...

مهریت رو بذار اجرا،کی گفته پنج شش ماه یدونه سکه میده؟میگی در آمدش خوبه ازش میگیرن مهریت رو و قسط بندی نمیشه،برو خونه بابات نفقه و مهریه رو بذار اجرا بگو بیرونم کرده، شکایت کن