2777
2789

من ویار شدیدی داشتم یعنر ازخونمون بیزار بودم اسم خونه می اومد بالا می‌اوردم😩😩😩😩😩

آخر ماه چهار دیگه برگشتم  خیلی سخت بودتا یک ماهبعدشم بالا میاوردم ولی بخاطر همسرم برگشتم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من دوست دارم تااخرین لحظه خونه خودم باشم بعد زایمان هم به زور ده روز اونجا میمونم.خونه خودم خیلی راح ...

من به مامانم گفتم برازایمان هم خونتون نمیام .تو باید بیایی اینجا

اخه خونه خودم رحتترم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت میتونه باهات بیاد خونت،اگ شوهرت میگ بمون فعلا ی ماه دیگ بمون

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی همه چی نرماله چرا موندی اونجا هممون سقط داشتیم حالا من بیشتر ولی بازم خونه خودمم شوهرم بیشتر نازمو میکشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

من بچه ام۵ماهه اش کلا ی ماه نموندم خونم،از بس اذیت میکنه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چه جوری چهار ماه خونه زندگیتو ول کردی رفتی خونه مامانت ! چرا مامانت نیومد توخونه خودت مراقبت باسه من حتی بعد زایمانمم نرفتم خونه مادرم مامان بابام ده روز اومدن خونه من! 

پاشو دختر جان جمع کن برووو ! شوهرتو خونه رو ول کردی چهار ماه ! بعد می یاین تایپک میزنید ..شوهرم باهام سرده! شوهرم باهام رابطه نداره ! شوهرم زن صیغه ایی داره! اصلا از لحاظ رابطه نمیگما ولی اون شوهرت احتیاج به محبت توجه از سمت زنش داره 

تنهایی فقط صدسال  اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن

برو خونت گلم.واستراحت باش ..البته استراحت زیادی ام خوب نیس  دیگه خطر رفع شده من ۲تا سقط داشتم ولی بازم خونه خودم بودم شوهرم  بیشتر کارام میکرد

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

عزیزم برو سر زندگیت خدایی نکرده دو روز دیگه میای میگی خیانت کرد و فیلم پو  رن و دید و ... بالاخره اونم ادمه . همین الان پاشو برو سر زندگیت و برار پدر و بچه هم پیش هم باشن مهر بچه به دله سوهرت بیوفته پدر و مادرت خیلی دارن بی فکری میککن طفلک ها دلشون میسوزه هااا ولی بمونی به ضررته 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
اون طفلی هم پدر بچه س فکر کنم یادشون رفته خانواده ت اونم سهمی داره  برا کنارش بودن  شاید ...

دقیقا فکر همین چیزا رو میکتم بخدا انقدر احساسات داره ولی موقعیت نیس خرجشون کنه

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

چند ساعت راه هست تا شهر تون!اگه سختت نیس برو . بگو شوهرت بیاد دنبالت تنها نرو. اخر هفته برو .دیگه خطر های خدایی نکرده سقط رفع شده اروم رانندگی کنید تو جاره و هر یک ساعت رانندگی ده دقیقه بلند شو راه برو و کمرتو صاف کن

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
من بچه ام۵ماهه اش کلا ی ماه نموندم خونم،از بس اذیت میکنه

شما اشتباه میکنی عزیزم دو رور دیگه شوهرت خیانت مبکنه و فیلم پو  رن میبینه و ...... بچت اذیت میکنه راهش مشاور رفتنو صحبت کردنه نه ول کردن خونه زندگیتون

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم