2777
2789
عنوان

شیر شب

148 بازدید | 22 پست

سلام دوستان . دخترم 16 ماهه و یه هفته داره از شش ماهگی شیر خشک میخوره البته فقط توی خواب چه روز چه شب باشه شبی دو تا سه بار شیر میخواد یه جا خوندم شیر خشک نهایت تا 15 ماهگی باید بخورن میخوام از شیر شب بگیرمش ولی جایگزین کنم چون اگه شیشه رو ندم بیدار میشه غیر از فرنی و حریره چیا میتونم بریزم توی شیشه که شب بهش بدم بخوره ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب زیاد میخوره یعنی کلافه میشم همش میگه اب اب

یکم دیر ب فکر افتادین فکر کنم پسر من چند روز دیگ 1 سالش میشه از الان دارم شیر شب رو ترک میدم بخاطر دندوناش  

ابمبوه بدید بهش مثل اب هویج و اب هندونه و این چیزا اگرم وزنش کمه همون فرنی و حریره خوبه

آب بریز تو شیشه اش شبا بیدارشد بهش بده

بنظرت گشنه باشه با آب سیر میشه ؟اگر بچه گشنه باشه اگر هزار دفعه هم بهش آب بدی بازم بیدار میشه .آخر شب با حریره یا همون فرنی که گفتین سیرش کنین دیگه کمتر شیشه میخواد 

وخدایی که به شدت کافیست .
بنظرت گشنه باشه با آب سیر میشه ؟اگر بچه گشنه باشه اگر هزار دفعه هم بهش آب بدی بازم بیدار میشه .آخر ش ...

بچه که دیگه اونموقع گشنش نیس شامشو خوب بده تا صبح میخوابه من دخترمو یکسالگی از شیر شب بااین روش گرفتم

یکم دیر ب فکر افتادین فکر کنم پسر من چند روز دیگ 1 سالش میشه از الان دارم شیر شب رو ترک میدم بخاطر د ...

از نه ماهگی میخوام ترکش بدم چون زیر وزنه شوهرم نمیزاره میگه گناه داره